Chery, 2024 yılında Türkiye’de elektrikli araba modellerini de satışa sunmaya başladı. Özellikle ucuz bir sıfır araç almak isteyenler için yılın en ucuz sıfır araç modelini satışa sunan Chery, mini elektrikli araba olarak geçen Chery EQ1 modelinin özelliklerini ve fiyatını açıkladı. 2017 yılından beridir Çin’de satışa sunulan Chery EQ1 modeli 2024 yılından itibaren ülkemizde de satışa sunulmaktadır.

30 kWh pil kapasitesine sahip olan 2024 Chery EQ1 modeli bir saatte maksimum 100 km hız yapabilmektedir. Özellikle Citroen tarafından satışa sunulan Ami modeline alternatif bir araç arayanlar için daha cazip bir fiyat aralığıyla satışa sunulmaktadır. Araçta 41 beygir ve 95 torkluk bir motor bulunmaktadır. Bu kapsamda değerlendirildiğinde bu araç standart bir çekiş gücüne sahiptir.

Chery EQ1 2024 modeli 4 kişilik bir oturma alanına sahiptir. Elektrikli hatchback olarak geçen bu araç son derece kullanışlı modeller arasında yer almaktadır. Özellikle küçük yerleşim yerlerinde son derece kullanışlı bir elektrikli araba olarak karşımıza çıkan Chery elektrikli 2024 sıfır araç modeli fiyat açısından da yılın en ucuz sıfır araç modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. 2024 Chery EQ1 elektrikli araba modeli ülkemizde 350.000 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulacaktır.

Bu araç, özellikle şehir içi kullanım için uygun, kompakt bir yapıya sahiptir. Uzun menzili ve verimli batarya kapasitesi ile dikkat çekmeye devam etmektedir. Ayrıca uygun fiyatıyla elektrikli araçlara geçişinizi kolaylaştıracak bir araçtır.

3 kapılı, 4 kişilik bu elektrikli mini araba üçlü lityum pil özelliğiyle satışa sunulmaktadır. 250 km’ye varan menzil seçeneklerine sahip olan bu araç yılın en önemli mini elektrikli araç modellerinden biri olarak tercih edilebilecektir.

Günümüzün yoğun trafiğinden kurtulup bir motosiklet kullanımında sağlanan konforu sıfır araba ile yaşamak isteyenler için son derece ideal bir model olarak karşımıza çıkmaktadır. Yenilikçi bir kokpit alanıyla gelen bu araç opsiyonel olarak birçok önemli teknolojiyle donatılabilecek bir araçtır. Siz de uygun fiyatlı küçük bir elektrikli araba modeline sahip olmak istiyorsanız Chery ile iletişime geçebilirsiniz.