Son yıllarda elektrikli araçlara yapılan yatırımlarla birlikte birçok önemli marka  elektrikli araç üretimine ağırlık vermeye başladı.  Özellikle uygun fiyatlı teknolojik olarak gelişmiş tasarım olarak son derece beğenilen önemli modeller elektrikli olarak Türkiye’de satışa sunulmaya başladı.  Bu kapsamda Opel markası daha önceki versiyonlarını benzinli olarak satışa sunulduğu Opel Moka modelinin elektrikli versiyonlarını da satışa sunmaya başladı.  Yılın en özel araçlarından birisi olarak elektrikli motor özellikleriyle satışa sunulan 2024 Opel Mokka sınıfının en dikkat çeken araçlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

2024 elektrikli Mokka modeli 5 kapı sayısına sahip B segmentinde yer alan SUV araçlardan birisidir. Önden çekişli tek şanzıman özellikli otomatik bir şanzıman özelliğiyle satışa sunulan bu araç 136 beygir ve 260 torkluk bir motor performansına sahiptir. 9,2 saniyede 0 kilometreden  100 kilometreye kadar çıkabilen bu aracın 150 km maksimum hızı bulunmaktadır. Lityum iyon bataryaya sahip olan bu aracın menzili 327 km’dir.  Özellikle elektrikli araçlarda dikkat edilen önemli özelliklerden birisi olan menzil bu araçta biraz daha kısa kalmış gibi görünüyor.  Tesla modellerinin 500 kilometreye kadar çıkması,  TOGG modellerinin ise  menzil olarak 350 ile 400 kilometre arasında olması bu araca göre biraz daha avantaj sağladıklarını göstermektedir.

Elektrikli Opel Mokka-e 2024 Fiyat Listesi

  • Mokka-e ULTIMATE Elektrikli 100kW: 1.538.900 TL

2024 Opel Mokka’da menzil mesafesinin artırılması gerektiğini düşünülmekteyiz. Buna rağmen araç son derece güçlü bir performans özelliğiyle satışa sunulmaktadır.  Sınıfının en ucuz elektrikli araç modellerinden birisi olan bu araçta hızlı şarj süresi 30 dakika olarak ölçülmüştür.  Bu aracın hızlı şarj süresinin 30 dakika olması son derece önemli bir avantaj sağlamaktadır.  Araç ev tipi elektrikte ise 7 saat 30 dakikada şarj olabilmektedir.

Farklı renk seçenekleriyle de alınabilecek olan Mokka-e 2024 modeli kendi sevkinize uygun olarak seçebileceğiniz 6 farklı renk modeline sahiptir. Bu araçta Arktis Beyaz, İkone Yeşil, Karbon Siyahı, Kontrast Gri, Kosmos Kırmızı ve Voltaik Mavi gibi renk seçeneklerine sahiptir. Araç elektrikli versiyonlarda sadece Ultimate donanım paketiyle satışa sunulmaktadır. Bu model özellikle donanım açısından son derece gelişmiş ileri teknolojik özelliklere sahiptir.

Tasarım ve teknolojisi ile önemli özellikler barındıran bu araçta hız sabitleme ve sınırlama, yokuş kalkış desteği, yorgunluk tespit sistemi, otomatik açılan bagaj kapağı, otomatik katlanan yan aynalar, LED farlar sistemi, çift bölgeli otomatik klima, ön ve arka park sensörü, 8 inç multimedya ekranı gibi son derece önemli teknolojik donanımlar bulunmaktadır. 2024 yılının elektrikli araçlar içerisinde önemli bir yere sahip olan Elektrikli 2024 Opel Mokka şık tasarım anlayışıyla en çok beğenilen SUV araçlar arasında yer almaktadır. Siz de 2024 Opel Mokka modelinin elektrikli versiyonlarını yakından görmek ve aracın dinamik yapısını incelemek için en yakın Opel yetkili satış noktalarından birisine uğrayabilirsiniz.