Hafif ticari araçlar arasında yenilenen yüzüyle dikkatleri üzerine çeken Fiat Doblo, 2024 yılında da satışa sunulan en önemli ticari araçlar arasında yer almaya devam etmektedir. 2024 Doblo modelinde özellikle tasarım anlayışının değişmesi araca ayrı bir hava katmış gibi görünüyor. Özellikle tasarım açısından Toyota Proace City ile benzer bir anlayışla üretilen bu araç önceki versiyonlarına ek olarak otomatik şanzıman özelliğiyle de satışa sunulmaya başlandı. Daha önceki yıllarda 5 ileri ve 6 ileri manuel şanzımanla satışa sunulan bu araç yeni nesil 1.5 dizel motor seçeneğinde 8 ileri otomatik vites seçeneğiyle satışa sunulmaktadır.

Yeni nesil 2024 Fiat Doblo satışa sunulacağı tarih açıklandı. Doblo 2024 Ocak ayının ikinci haftası satışa sunulacaktır. Bu kapsamda yeni nesil Doblo modelini Ocak ayının ikinci haftasından itibaren yakından görebilirsiniz. Doblo 2024 modelinin yeni nesil motor özellikleri son derece dikkat çeken özelliklere sahiptir. Araç tasarım ve motor özellikleri açısından yenilenerek yeniden satışa sunulmaya başlandı.

2024 Fiat Doblo 1.5 BlueHDI Motor Özellikleri

Doblo modelinin 1.5 litre motor özelliğinde iki farklı seçenek bulunmaktadır. Aracın bu motor seçeneğinde 100 beygir ve 250 torkluk motor 6 ileri manuel ile satışa sunulmaktadır. 1.5 litre motor özelliğinde ise 130 beygir ve 300 torkluk bir motor bulunmaktadır. 230 beygirlik motorlarda ayrıca 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik vites seçeneği sunulmaktadır. Performans açısından son derece iyi olan bu araç yakıt tüketiminde de 100 km’de karma olarak 6 litrelik bir yakıt tüketimine sahiptir.

Yüksek basınçlı direkt enjeksiyonlu dizel bir motor özelliğine sahip olan bu araç, 2024 yılında tamamen yenilenerek satışa sunulmaktadır. Üst düzey performans özelliğine sahip bir hafif ticari araç olma özelliğine sahip olan 2024 Doblo Combi modeli, segmentinde yer alan diğer araçlarla yarışabilecek önemli özelliklere sahiptir. Geniş bir hafif ticari araç arayanlar için önemli konfor özelliklerine de sahip olan Doblo modelinin yeni versiyonlarında 8 ileri otomatik vites seçeneği de bulunmaktadır.

Fiat Doblo 2024 Fiyat Listesi

  • Doblo Combi EASY 1.5 100 HP BlueHDI Manuel: 999,900 TL
  • Doblo Combi URBAN 1.5 130 HP BlueHDI Manuel: 1.054,900 TL
  • Doblo Combi URBAN 1.5 130 HP BlueHDI Otomatik: 1,144,900 TL
  • Doblo Combi PREMİO PLUS 1.5 130 HP BlueHDI Otomatik: 1,199,900 TL

Son yılların en çok satılan hafif ticari araçları arasında önemli bir yere sahip olan Fiat Doblo 2024 modeli farklı donanım paketleriyle satın alınabilecek bir araçtır. Özellikle tasarım ve motor teknolojisi açısından yeniden geliştirilen bu araç, 2024 yılında alınabilecek en konforlu ve geniş araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Toyota Proace City ve Opel Combo gibi modellere göre daha uygun fiyatlarla satışa sunulan Doblo modelinde yenilenen tasarım anlayışıyla birlikte aracın iç dinamikleri de son derece kullanışlı bir hale getirildi.

Düşük yakıt tüketimi ve üst düzey bir performans dinamikleriyle 2024 yılının gözde ticari araçları arasında yer alan Doblo modeli, iş hayatının yanında geniş ailelerin de ilk tercihleri arasında yer almaya devam ediyor. Donanım açısından da farklı seçeneklere sahip olan bu araç yenilenen tasarım ve motor teknolojisiyle alınabilecek önemli araçlardan biri haline geldi. Siz de yenilenen Doblo 2024 modelini Fiat bayilerine uğrayarak daha yakından görme fırsatı yakalayabilirsiniz.