Fiat markasının 2022 yılından itibaren Türkiye’de satışa sunduğu L segmentinde yer alan kapalı kasa Fiat Scudo Van modelinin tanıtımı ve 2024 fiyatları açıklandı. Özellikleri ve fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken bu ticari araç modelinin güncel fiyat listesini ve önemli teknik özelliklerini sizler için araştırdık. Van gövde tipine sahip olan Fiat Scudo Van 2024 yılında Maxi Business donanım paketiyle satışa sunulmaktadır. Fiat Scudo Van 2024 Mart ayından itibaren Fiat bayilerinde satın alınabilecek ticari araç modellerinden biri olarak satışa sunulmaktadır.

2024 Scudo Van önden çekişli 6 ileri manuel vites ile satışa sunulmaktadır. Aracın otomatik vites seçeneği bulunmamaktadır. Yüksek basınçlı direkt enjeksiyonlu turbo dizel bir motor ile satışa sunulan bu araçta 1997 cc silindir hacmi bulunmaktadır. Araç performans odaklı son derece güçlü bir araçtır. Motor performansı açısından bakıldığında L segment kapalı van modelleri içerisinde en iyi performansa sahip modellerden biri olan Fiat Scudo, yakıt tüketimi açısından da son derece iyi sonuçlara sahip ticari araçlar arasında yer almaktadır. Araçta 69 litrelik bir yakıt deposu bulunmakta olup 100 km’de ortalama 7 litrelik bir yakıt tüketimine sahiptir.

Fiat Scudo Van 2024 Fiyat Listesi

  • 2024 Fiat Scudo Van Maxi Business 2.0 145 HP: 1.094,900 TL

Fiat Scudo 2024 model yılı araçlarda standart yüksek basınçlı bir turbo dizel motor bulunmaktadır. Nu motor 9,8 saniyede sıfırdan yüz km hıza ulaşırken maksimum 170 km hız yapabilmektedir. Araçta yer alan beygir gücü 145 HP’dir. Ayrıca Fiat Scudo modelinde azami tork ise 340 NM olarak ölçülmüştür. Bu veriler ışığında bu aracı analiz ettiğimizde üst düzey bir çekiş ve yüksek performans odaklı bir motora sahip olduğunu rahatlıkla görebiliriz.

Fiat Scudo modeli donanım açısından da bazı önemli özelliklere sahip bir ticari araçtır. Araçta hız sabitleme, start&stop, yokuş kalkış desteği ve birçok önemli güvenlik özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca son derece kullanışlı bir iç mekana sahip olan Fiat Scudo modelinde 6100 litrelik bir taşıma alanı mevcuttur. Bu da özellikle ticari işlerde kullanışlı bir alan sunmaktadır. 4 farklı renk seçeneğiyle alınabilecek olan bu aracı daha yakından tanımak için Fiat bayilerine uğrayabilirsiniz.