Fiat markasının son yıllarda ülkemizde satışa sunduğu K segmentinde yer alan minibüs modellerinden biri olan Fiat Ulysse aracının güncel fiyatları ve teknik detayları açıklandı. K segment minibüs modelleri içerisinde özellikle fiyat açısından yılın en çok tercih edilecek modellerinden biri olması beklenen 2024 model Fiat Ulysse ile ilgili tüm detayları sizler için araştırdık. Fiat Ulysse 2024 yılının Mart ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacaktır. Araç özellikle farklı donanım seçeneklerine sahip olması ve uygun fiyat anlayışıyla satışa sunulması açısından yılın en çok tercih edilecek K segment minibüs modellerinden biri olması beklenmektedir.

Fiat Ulysse 2024 model versiyonlarında önden çekişli 8 ileri otomatik vites bulunmaktadır. Aracın manuel seçenekleri bulunmamakta olup tüm donanım paketleri 8 ileri otomatik vites ile satışa sunulmaktadır. Lounge Maxi, Lounge Panoramik Paket ve Lounge Konfor Paket olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle satışa sunulan 2024 Ulysse modelinde 2.0 litrelik dizel bir motor bulunmaktadır. Tüm versiyonlarda standart olarak satışa sunulan 2.0 litrelik turbo dizel motorda 177 HP beygir gücü ve 40 NM azami tork bulunmaktadır. Aracın azami devri ise 3750’dir. Araç 0’dan 100’e 9,8 saniyede ulaşırken maksimum hızı saatte 170 km’dir.

Turbo Dizel Yüksek basınçlı direkt enjeksiyonlu bir motora sahip olan 2024 Ulysse modelinin yakıt tüketimine baktığımızda araç 100 km’de şehir içi şehir dışı karma tüketimde 6,8 litrelik bir yakıt tüketim değerlerine sahip olup 69 litrelik bir yakıt deposuna sahiptir.

Özellikle ticari alanda özel VİP aracı olarak kullanılan Fiat Ulysse modeli son yıllarda geniş aileler tarafından da tercih edilmeye başlandı. Özellikleri, tasarımı ve yeni nesil teknolojileri ile dikkatleri üzerine çeken bu araç Ford Custom gibi modellerle yarışmaya devam ediyor. Kendisiyle aynı segmentte yer alan birçok modele göre daha uygun fiyatlarla satışa sunulan bu aracın dikkat çeken fiyatları açıklandı.

Fiat Ulysse 2024 Fiyat Listesi

  • Fiat Ulysse Lounge Maxi 2.0 177 HP AT8: 1.529.900 TL
  • Fiat Ulysse Lounge Panoramik Paket 2.0 177 HP AT8: 1.590.900 TL
  • Fiat Ulysse Lounge Konfor Paket 2.0 177 HP AT8: 1.650.900 TL

K segmentinde yer alan önemli minibüs modellerinden biri olan ve tüm versiyonlarda 8 ileri otomatik vites ile satışa sunulan 2024 Fiat Ulysse; hız sabitleme ve sınırlama, yokuş kalkış desteği, yorgunluk tespit sistemi, otomatik açılan bagaj kapağı, 17 inç alaşımlı jantlar, panoramik cam tavan, LED farlar, otomatik klima, ön ve arka park sensörü gibi son derece önemli özelliklere sahiptir. Siz de 2024 Fiat Ulysse modelini yakından tanımak için Fiat bayilerine uğrayabilirsiniz.