Türkiye’de ender bulunan segmentlerden biri olan L segment MPV kategorisinde Hyundai, önemli bir aracının tanıtımını gerçekleştirdi. 2024 Hyundai Staria, yeni yılda satışa sunulan en önemli MPV modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 4X4 özelliğine sahip tüm tekerlekten çekiş sistemli 8 ileri otomatik şanzıman ile satışa sunulan 2024 Hyundai Staria modeli performans açısından son derece iyi olan MPV modellerinden biridir. Araçta bulunan dizel motorda 177 beygir ve 430 torkluk son derece güçlü bir performans özelliğine sahiptir.

Hyundai Staria 2024 modellerinin yakıt tüketimine bakacak olursak şehir içinde 12,1 litre, şehir dışında 9 litre ve 100 km’de karma olarak da 8,9 litrelik bir yakıt tüketimine sahiptir. 75 litrelik yakıt deposu bulunan bu araç 2199 cc silindir hacmine sahiptir. Yüksek sabit basınçlı turbo dizel motor özelliğiyle performans odaklı olarak üretilmiş bir motor ile dikkatleri üzerine çeken bu araç konfor açısından da önemli MPV modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hyundai Staria 2024 Fiyat Listesi

  • Staria Prime 2.2 CDRI 177 PS: 1,395,000 TL
  • Staria Elite 2.2 CRDI 177 PS 4×4: 1,520,000 TL

Donanım açısından da son derece popüler modellerden biri olarak karşımıza çıkan Staria modelinde hız sabitleme, hız sınırlama, start&stop sistemi, yokuş kalkış desteği, şerit takip sistemi, elektromekanik park freni, otomatik açılan bagaj kapağı gibi önemli özellikleri üzerinde barındırmaktadır. Hyundai Staria, 2024 yılının Mart ayından itibaren Hyundai yetkili satış noktalarında satışa sunulacaktır. Bu araç 831 litrelik bagaj hacmine sahip olan bu araç özellikle iç mekân genişliğiyle son derece kullanışlı modeller arasında yer almaktadır.

Aracın sürüş alanındaki önemli özellikleri arasında dikkat çeken donanımlar; 8 inç dokunmatik geri görüş kameralı, navigasyonlu multimedya ekranı, telefon bağlantı sistemi, USB girişi gibi önemli özellikler de bulunmaktadır. Sınıfının önemli araçlarından biri olarak 2024 yılında da Türkiye’de satışa sunulacak olan Hyundai Staria, yenilikçi birçok donanıma sahip bir MPV modelidir. Siz de bu araç ile ilgili detayları yakından görüp öğrenmek için en yakın Hyundai bayilerinden birine uğrayabilirsiniz.