Kia markasının Sedan segmentinde satışa sunduğu tek model olan 2024 Kia Cerato, yeni yılda da satışa sunulan önemli sedan modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 2 farklı versiyon ve 7 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan bu araç, Renault Megane, Toyota Corolla, Citroen C-Elysee, Ford Focus, Fiat Egea gibi araçlara rakip olarak yeni yılda önemli satış sayılarına ulaşmayı hedefleyen bir araçtır. Son derece modern bir dış ve iç tasarıma sahip olan bu araçta Aurora İncisi Siyah, Çelik Gri, Gravity Mavi, Kar Beyazı İnci, Mineral Mavi, Platinum Gri ve Runway Kırmızı olmak üzere 7 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

2024 model Kia Cerato; Elegance ve Prestige olmak üzere iki farklı donanım paketiyle satışa sunulmaktadır. Her iki donanım paketi de otomatik vites özelliğine sahip olan bu araçta 1.6 litrelik bir motor bulunmaktadır. 1591 cc silindir hacmine sahip atmosferik benzinli bir motor ile satışa sunulan bu araç 6 ileri otomatik vites özelliğine sahiptir. Araçta yer alan beygir gücü 128 HP, azami tork ise 154 Nm olarak ölçülmüştür. Araç özellikle sonradan takılabilen LPG’ye çok uyumlu bir motor özelliğine sahiptir.

Benzinli kullanımlarda son derece yüksek bir yakıt tüketimine sahip olan 2024 Kia Cerato; şehir içinde 10 litreye yakın bir yakıt tüketimine sahiptir. Şehir dışında 6 litre, karma olarak da 7,3 litre gibi tüketim değerlerine sahip olan 2024 Kia Cerato için en ideal olan aracı alır almaz LPG taktırmanızdır. Özellikle Prins ve Landi Renzo gibi markalar 2024 Kia Cerato için ideal LPG sistemleridir. LPG’li kullanımlarda sizi üzmeyecek bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kia Cerato 2024 Fiyat Listesi

  • 2024 Kia Cerato Elegance 1.6L 128 PS Otomatik: 1.290.000 TL
  • 2024 Kia Cerato Prestige 1.6L 128 PS Otomatik: 1.440.000 TL

Kia Cerato, C segment Sedan modellerinden biri olarak satışa sunulmaktadır. Birçok kullanıcı tarafından beğenilen bu araç özellikle LPG sistemiyle yakıt tüketiminde verimli bir hale gelebilecek araçlar arasında yer almaktadır. Donanım ve üst düzey güvenlik özelliklerine sahip olan bu araç EuroNCAP verilerinden 5 yıldız almış bir araçtır. Özellikle son yıllarda daha konforlu ve güvenlik açısından sağlam araçlara olan yönelimle birlikte Kia Cerato modeli de önemli satış sayılarına ulaştı.

Kullanım açısından sedan modeller özellikle iç konforda geniş bir alan sunan araçlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Kia Cerato 2024 modeli de özellikle iç alanda ve bagaj hacminde son derece kullanışlı bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır. Araçta 502 litrelik son derece geniş ve kullanışlı bir bagaj alanı bulunmaktadır. Aracın boş ağırlığı ise 1220 kg olarak tartılmıştır. Siz de yeni nesil sedan modellerinden biri olan 2024 Cerato otomobilini Kia bayilerine uğrayarak tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.