Renault markasının geleceğe yönelik olarak tasarladığı ve şehir içi ulaşımda son derece kolay bir sürüş keyfi sunacağına inandığı yeni elektrikli araç modeli 2024 Twingo ile ilgili tüm verileri sizler için araştırdık. Tasarım açısından son derece önemli özelliklere sahip olan bu araç sınıfının en uygun fiyatlı elektrikli araba modellerinden biri olmaya hazırlanıyor. Özellikleri açısından şehir içi otomobilleri arasında en fonksiyonel kullanıma sahip olan bu araç motor performansı açısından da alınabilecek araçlar arasında yer almaktadır.

Elektrikli Renault Twingo modelinde iki farklı motor seçeneği bulunmaktadır. 80 kW ve 100 kW motor özelliklerine sahip olan bu araç sunulan fiyat aralığına göre alınabilecek en iyi performans araçlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 2024 Renault Twingo modelinin özellikle 100 kW özelliğine sahip motor seçeneği performans açısından son derece iyi özelliklere sahiptir. Bu model 380 km’lik bir menzil sunmaktadır. Özellikle şehir içi kullanımlarda tam dolumda 350 km üzerinde bir yol yapabilirsiniz. Aracın diğer özelliklerini incelediğimizde araçta 52 kWh batarya kapasitesi bulunmaktadır. 45 dakikada %10’dan %80’e ulaşan şarj süresi bulunmaktadır. Elektrikli motorda 130 beygir ve 245 torkluk son derece gelişmiş bir motor performansına sahip olan bu araç fiyat açısından sınıfının en cazip araçlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Renault Twingo 2024 Fiyat Listesi

  • Elektrikli Renault Twingo Intense Evolution 80 kW: 799.000 TL
  • Elektrikli Renault Twingo Intense Techno 80 kW: 819.900 TL
  • Elektrikli Renault Twingo Intense Evolution 100 kW: 879.900 TL
  • Elektrikli Renault Twingo Intense Techno 100 kW: 899.900 TL

Farklı model seçenekleriyle ilginizi çekecek bu araç kompakt yapılı 5 kapılı bir hatchback modeli olarak geçmektedir. 4 kişilik bir oturma alanına sahip olan bu araç özellikle şehir içi kullanımlar için ideal seçenekler arasında yer almaktadır. 2024 yılında satışa sunulan Renault Twingo, 799.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 80 kW ve 100 kW olmak üzere satışa sunulan bu araçta Evolution ve Techno donanım paketleri bulunmaktadır. Özellikle 100 kW motor kapasitesine sahip olan Techno donanım seviyesi hem performans hem de konfor odaklı teknoloji açısından alınabilecek önemli modellerden biri olarak satışa sunulmaktadır.

Siz de yılın en ucuz elektrikli araç modelleri arasında dikkat çeken ve yenilenen tasarımıyla Türkiye’de de satışa sunulan bu aracı incelemeden elektrikli araba satın almayın. Elektrikli araçlar içerisinde uygun bir fiyata araç arıyorsanız bu model son derece ideal seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.