Ticari hayatınızı kolaylaştıracak araçlardan birisi olarak Opel tarafından satışa sunulan geniş iş hacmi ve dinamik yapısıyla dikkatleri çeken 2024 Opel Vivaro Cargo modelinin fiyatları ve önemli detayları açıklandı.  Yeni yılda 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik vites seçenekleri ile satışa sunulacak olan  Opel Vivaro Cargo modeli özellikle fiyat aralığı açısından yılın en ucuz ticari araç modellerinden birisi olarak 2024 yılında da satışa sunulmaktadır.  Hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleri ile satışa sunulması açısından önemli seçeneklerden birisi olan Opel Vivaro Cargo,  günümüzde sunulan birçok önemli teknolojik donanım özellikleri ile satışa sunulmaktadır.

Özellikle performans odaklı 2.0 litre dizel motor seçeneğiyle satışa sunulan bu aracın 6 ileri manuel şanzımanlı seçeneklerinde 145 beygirlik bir motor bulunurken  8 ileri otomatik şanzıman özelliğiyle satışa sunulan modellerinde ise 180 beygirlik son derece güçlü bir performansa sahip olan bir motor özelliğiyle satışa sunulmaktadır.

K segmentinde yer alan panelvan modellerinden birisi olarak karşımıza çıkan bu dizel motorlu aracın özellikle 8 ileri otomatik şanzımanlı seçenekleri dikkat çeken performans özellikleri ile karşımıza çıkmaktadır. Önden çekiçle 8 ileri otomatik şanzıman özelliğinde 180 beygirlik bu motorda yer alan azami tork 400 Nm olarak ölçülmüştür. Araç 170 kilometrelik maksimum hız seviyesine sahiptir.

Opel Vivaro Cargo 2024 Fiyat Listesi

  • Vivaro Cargo ELEGANCE XL 2.0 145 HP DİZEL MT6: 1,054,900 TL
  • Vivaro Cargo ELEGANCE XL 2.0 180 HP Dizel AT8: 1,153,900 TL

Opel Vivaro Cargo diğer ticari araç modellerine göre daha düşük yakıt tüketimlerine sahip araçlardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.  Opel Zafira Life modelinin kapalı kasası olarak geçen bu araç son derece güçlü bir motora sahip olmasına rağmen tam tersine yakıt tüketimde son derece verimli modellerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.  Diğer markaların önemli araçlarında yer alan yüksek performans yüksek yakıt tüketimi,  bu araçta yüksek performans düşük yakıt tüketimi şekline dönüşmüştür.  Özellikle ticari hayatınızı kolaylaştırabilecek araçlardan birisi olarak karşımıza çıkan bu araç sürekli yolculuk yapanlar için son derece düşük yakıt tüketimleri göstermektedir.  Aracın 100 kilometredeki ortalamaya yakıt tüketimi 5,4 litre olarak ölçülmüştür Ayrıca bu araçta 70 litrelik son derece kullanışlı bir yakıt deposu bulunmaktadır.

2024 Opel Vivaro Cargo modeli donanım açısından da oldukça gelişmiş modellerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok önemli teknolojik donanıma sahip olan bu araç özellikle binek araç konforu sunması açısından yılın önemli ticari modellerinden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Siz de 2024 Vivaro Cargo modelini yakından görmek ve aracın test sürüşlerine katılmak için en yakın Opel showroomlarına uğrayabilirsiniz.