Renault markasının elektrikli olarak ürettiği en dikkat çekici modellerden biri olan Renault Megane E-Tech aracının 2024 versiyonlarının tanıtımı yapıldı. Özellikleri ve güncel fiyatları ile dikkatleri üzerine çeken bu araç sınıfının en ilgi çekici modellerinden biri olmayı başardı. Son derece gelişmiş bir teknoloji ve donanım özellikleriyle satışa sunulan bu araç, ülkemizde en çok satılan elektrikli modellerden biri olmaya devam ediyor.

Arduvaz Grisi, Gece Mavisi, Kırmızı, Kutup Beyazı, Rafal Grisi ve Siyah İnci Metalik gibi 6 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan Renault Megane E-Tech modeli bu açıdan size farklı renk seçeneği sunmaktadır. Performans odaklı bir motora sahip olan 2024 Megane E-Tech, teknoloji bakımından da alınabilecek önemli araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Techno EV60 ve Iconic EV60 olmak üzere iki farklı donanım paketine sahip olan bu araç, ülkemizde satışa sunulan en önemli Crossover tarzı araçlardan biri olarak satışa sunulmaktadır. C segment Hatchback olarak geçen bu araç kendi segmentindeki diğer C Hatchback modellere göre daha yüksek bir yapıya ve daha geniş bir iç mekâna sahiptir. Bu bakımdan incelediğimizde aracı SUV segmentinde konumlandırmak daha mantıklı olacağını düşünüyoruz.

Önden çekişli 1 vitesli otomatik şanzıman ile satışa sunulan 2024 Renault Megane E-Tech modeli performans odaklı bir elektrikli motora sahiptir. Son derece gelişmiş bir motor özelliğiyle dikkatleri üzerine çeken bu araçta 220 beygirlik çok güçlü bir motor bulunmaktadır. Çekiş açısından da sınıfının en iyi araçlarından biri olarak karşımıza çıkan bu araçta 300 Nm tork bulunmaktadır. 160 km maksimum hızı olan bu araç 7,4 saniyede (0-100) hızlanmaktadır.

Son dönemlerde kullanıcıların elektrikli araçlarda en çok dikkat ettiği özellikler arasında kuşkusuz ki aracın bataryası yer almaktadır. Renault Megane E-Tech modelinde lityum iyon besleme tipine sahip bir batarya bulunmaktadır. 450 km gibi son derece iyi bir menzile sahip olan 2024 model Renault Megane E-Tech aracında 60 kWh batarya kapasitesi bulunmaktadır. Aracın elektrikli motor gücü 160 kW, elektrikli motor torku ise 300 Nm olarak ölçülmüştür.

Renault Megane E-Tech 2024 Fiyat Listesi

  • Megane E-Tech Techno EV60 220 hp: 1.599.000 TL
  • Megane E-Tech Iconic EV60 220 hp: 1.733.000 TL

Elektrikli sıfır arabalar özellikle ülkemizde şarj istasyonlarının yaygınlaşmasıyla birlikte en çok ilgi gören modeller olarak karşımıza çıkmaktadır. Yakıt tüketimi açısından son derece uygun bir tüketim değerlerine sahip olan ve çevreye verdiği minimum zarar ile dikkatleri üzerine çeken 2024 elektrikli arabalar, yeni yılda da ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.

Renault Megane E-Tech modeli özellikle elektrikli motor özelliğiyle dikkatleri üzerine çeken en önemli araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Üst düzey donanım özelliklerine sahip olan bu araç, konfor ve güvenlik özellikleri açısından da önemli özelliklerle donatılmıştır. Siz de yenilenen yüzüyle ve dikkat çeken menzil mesafesiyle 2024 yılının en önemli elektrikli araçlarından biri olan Renault Megane E-Tech modelinin özelliklerini yakından incelemek için Renault bayileriyle iletişime geçebilirsiniz.