Karizmatik ve güçlü bir duruşa sahip D segment SUV araçlarından biri olarak son yıllarda en çok satılan sıfır araç modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Skoda Karoq, 2024 yılının da en gelişmiş modellerinden biri olarak satışa sunulmaktadır. Son derece şık bir tasarıma sahip olan bu araç önemli donanım özellikleri ve verimli motor performansıyla göze hoş gelen modellerden biri olan Skoda Karoq, ferah bir iç mekân ile çok şık SUV araçlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Ön görünümde krom bir çerçeveye sahip siyah bir ızgaraya sahip olan 2024 Karoq modeli son şık ve göze hoş gelen tasarım anlayışıyla sınıfının en iyi modellerinden biridir.

Skoda Karoq, tasarım açısından birçok önemli özelliğe sahiptir. Full LED Matrix ön far grubu, LED arka far grubu, elektrikli açılabilir cam tavan gibi son derece konfor odaklı donanım özelliklerine sahip olarak satışa sunulmaktadır. Her açıdan beklentilerin ötesinde özelliklere sahip olan önemli araçlardan biri olarak karşımıza çıkan bu araç iç mekânda sunduğu önemli teknolojilerle de dikkatleri üzerine çeken bir SUV araçtır.

İç mekânda kablosuz Smartlink, kablosuz şarj ünitesi, 8 inç Bolero multimedya sistemi, 10.25 inç gösterge paneli, elektrikli bagaj özelliği, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, yarı deri döşeme ve ısıtmalı DSG kontrol özellikli deri direksiyon gibi önemli özelliklere sahiptir. İç mekân ve dış tasarım anlayışı açısından dikkat çeken bu araç EuroNCAP verilerinden güvenlik açısından son derece iyi bir performansa sahiptir. EuroNCAP verilerinden 5 yıldız almış olan bu araç, yetişkin yolcu güvenliğinde yapılan kaza testlerinden %93’lük bir puan almıştır.

Skoda Karoq 2024 Fiyat Listesi

  • Karoq Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1,619,900 TL
  • Karoq Prestige 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1,869,900 TL
  • Karoq Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1,949,900 TL

Güvenlik özellikleri açısından sınıfının en dolu modellerinden biri olan Skoda Karoq, özellikle adaptif hız sabitleyici, ön bölge frenleme asistanı, geri manevra uyarı sistemi, şerit değiştirme asistanı, acil durum asistanı ve şerit takip asistanı gibi son dönemlerin en dikkat çeken güvenlik donanımlarına sahiptir. Güvenlik detayları açısından bu aracı incelediğimizde bu araç SUV araçlar arasında son derece dikkat çeken güvenlik özelliklerine sahiptir.

Büyüleyici ve heyecan verici özelliklere sahip olan bu araç, dış tasarımda dikkat çeken özellikler yanında iç mekânda sunduğu son derece gelişmiş özelliklerle de dikkatleri çekmektedir. Sürüş keyfinizi zirveye çıkaracak modeller arasında yer alan ve sunduğu geniş iç alanla dikkatleri üzerine çeken bu araç modern SUV araçlardan biridir. Siz de özellikleri ve teknolojisiyle kullanıcılar için önemli donanımlara sahip olan bu aracı siz de Skoda bayilerinde yakından görme fırsatı bulabilirsiniz.