D segmentinde yer alan en dikkat çekici modellerden biri olan Skoda Superb, 2024 yılında Türkiye pazarında yer almaya devam eden makam araçlarından biri olarak satışa sunulmaktadır. Son derece gelişmiş bir tasarım anlayışına sahip olan bu araç özellikle Coupe formlu tasarımı ve keskin yüzeysel hatlarıyla dikkatleri üzerine çeken tasarım ve teknoloji odaklı sıfır araç modelleri arasında yer almaktadır. Tasarımdaki şıklık özellikle elektrikli açılabilir cam tavan özelliğiyle daha üst bir seviyeye çıkmaktadır. Aracın arka kısmında ise kristalize bir tasarım özelliğiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Özellikle bagaj kapağında bulunan krom dekor aracın görünümünü daha iyi bir duruma getirmiştir.

Superb; konfor, teknoloji ve multimedya gibi özellikleri modern yaşamın gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirilmiştir. Ayrıca, mükemmel bir sürüş deneyimi sunmak için büyük bir özenle tasarlanan Superb modeli, her ayrıntıya önem vererek, farklı ve özenle düşünülmüş bir dizi çözüm sunmayı amaçlayan bir otomobil olarak öne çıkmaktadır. Tasarım özelliklerinin yanında son derece teknolojik araçlardan biri olarak karşımıza çıkan Skoda Superb; elektronik olarak ayarlanabilen sürücü koltuğu, kablosuz şarj fonksiyonu, kablosuz Apple CarPlay, arka koltuk uyku paketi, sürücü kapısı içinde şemsiye, ön kol dayama ünitesi gibi çok fonksiyonel donanımlara sahiptir.

Skoda Superb 2024 modeli iç mekânda sunduğu konfor ile birlikte geniş bir bagaj alanı sunan D segment sedan modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Skoda Superb modelinin cam bölümü ile birlikte açılan bir bagaj kapağı bulunmaktadır. Bu özellik de özellikle daha geniş bir bagaj alanına sahip olmasını sağlamıştır. Superb modelinde 595 litrelik bir saklama alanı sunan bir bagajı bulunmaktadır. Bu alan özellikle arka koltukların katlanması ile birlikte 1730 litreye kadar çıktığını görmekteyiz.

Skoda Superb 2024 Fiyat Listesi

  • Skoda Superb ELITE 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 1,709,900 TL
  • Skoda Superb PREMIUM 1.5 TSI 150 PS DSG: 1,884,900 TL
  • Skoda Superb PRESTIGE 1.5 TSI 150 PS DSG: 2,159,900 TL
  • Skoda Superb Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 2,289,900 TL
  • Skoda Superb L&K CRYSTAL 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 2,429,900 TL
  • Skoda Superb L&K CRYSTAL 2.0 TDI SCR 200 PS 4X4 DSG: 3,409,900 TL
  • Skoda Superb L&K CRYSTAL 2.0 TSI ACT 280 PS DSG 4×4: 3,469,900 TL

Skoda Superb; D segment sedan modeller içerisinde özellikle performans özellikleri açısından da en çok dikkat çeken araçlardan biridir. Araçta iki farklı motor bulunmaktadır. Benzinli ve dizel olarak satın alınabilecek olan Skoda Superb modelinin ülkemizde en çok tercih edilen motor seçeneği Volkswagen grubu araçlarda da yer alan 1.5 TSI ACT motorudur. Önden çekişli 7 ileri DSG otomatik şanzıman sistemine sahip olan Skoda Superb; 150 beygir ve 250 torkluk son derece gelişmiş bir motora sahiptir. 9,2 saniyede sıfırdan yüz km hıza ulaşan bu araç 221 km maksimum hız seviyesine sahiptir.

1498 cc 4 silindirli turbo şarjlı motor özelliğiyle satışa sunulan bu aracın tek dezavantajı yakıt tüketimi açısından özellikle şehir içinde yüksek tüketim değerlerine sahip olmasıdır. Araçta 66 litrelik yakıt deposu bulunmakta olup şehir içinde 8,6 litrelik bir yakıt tüketimine sahiptir. 5,8 litrelik şehir dışı yakıt tüketimi olup 6,6 litre de 100 km’de ortalama bir yakıt tüketimine sahiptir. Performans odaklı bir araç olması açısından tüketim değerleri normal denilebilecek seviyededir. Siz de güçlü performans özellikli motor ve üst düzey donanım özellikleriyle D segmentinde yer alan bu araca sahip olmak için Skoda bayilerine uğrayabilirsiniz.