SsangYong markası birçok farklı model seçeneği ile Türkiye’de araç satışlarına devam eden önemli markalardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.  Son yıllarda özellikle Türkiye’de önemli satış adetlerine ulaşan SsangYong, 2024 yılında da son derece dikkat çeken pikap ve SUV araç modelleri ile piyasada yer almaya devam ediyor.  Bu yazımızda sizlere SsangYong ‘un en küçük aracı olarak dikkatleri çeken ve B segment SUV araçlar arasında yer alan 2024 model SsangYong Tivoli modelinin tanıtımını gerçekleştireceğiz.

Hem teknolojik dananım hem konfor hem de önemli güvenlik özelliklerine sahip olan bu araç özellikleri, motor teknolojisi ve performans odaklı motor gücü ile dikkati çeken önemli SUV araçlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.  Son yıllarda kullanıcıların SUV araçlara olan ilgisinin artması ile birlikte SsangYong modellerine de olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu bakımdan SsangYong markasının satışa sunduğu 2024 SsangYong Tivoli SUV segmentinin en dikkat çeken binek araçlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Direkt enjeksiyonlu Turbo kompresör sistemli benzinli bir motor seçeneğiyle satışa sunulan ve üst düzey bir performans özelliğine sahip olan SsangYong Tivoli  163 beygirlik v280 torklu muazzam bir motor seçeneği ile satışa sunulmaktadır.  Satışa sunulduğu fiyat ve motor performansı açısından karşılaştırıldığınızda araç fiyat performans odaklı modellerden biri olması açısından son derece önemli bir yere sahiptir. SsangYong Tivoli Deluxe 1.5 Turbo Benzinli 4×2 AT 2024 modelinin satış fiyatı 1,495,470 TL olarak açıklandı. Bu bakımdan bu aracı incelediğimizde araç fiyat açısından sınıfının en uygun fiyatlı modelleri arasında yer almaktadır.

Yeni nesil birçok araçta olan güvenlik özellikleri SsangYong Tivoli modelinde de standart olarak sunulan özellikler arasında yerini almaya devam ediyor. Aracın 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketimi 7,8 litre olup yakıt deposu 50  litredir.  Güvenlik detayları açısından son derece önemli özelliklere sahip olan 2024 modelinde ön araç hareket uyarısı, trafik işareti tanıma, şerit takip yardımcısı, otonom acil fren sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, şerit değiştirme yardımcısı, sürücü yorgunluk uyarısı, emniyette mesafe uyarısı gibi son dönemlerin önemli güvenlik detayları da standart veya opsiyonel olarak satın alınabilmektedir. Tasarım açısından da son derece beğenilen bu araçta tüm detaylar titizlikle kontrol edilmiştir. Son derece göze hoş gelen bir tasarım anlayışıyla satışa sunulmaya devam ediyor.

Sürücülerin rahatlıkla kullanabilecekleri bir kontrol paneline sahip olan ve her şeyi çok rahat bir şekilde yönetebileceğiniz bir yol bilgisayarı ile satışa sunulan bu modelde 9 inç geri görüş kamerası ve akıllı telefon bluetooth bağlantısı da yapabileceğiniz bir multimedya ekran bulunmaktadır.  Sağlam ve performans odaklı bu araç turbo benzinli bir motor özelliğiyle satışa sunulmakta olup önden çekişli 6 ileri otomatik şanzıman özelliğine sahiptir. B segmentinde yer alan diğer SUV araçlara kıyasla segmentinde 2024 yılında dikkat çekmesi beklenen modellerden birisi olarak karşımıza çıkan 2024 SsangYong Tivoli modelini siz de yakından görmek için yetkili satış noktalarından birisine uğrayabilirsiniz.