Yeni yılın tasarım, teknoloji, motor performansı ve donanım özellikleri ile dikkat çeken en önemli SUV araçlarından birisi  olarak karşımıza çıkan 2024 SsangYong Torres modeli ile ilgili tüm detayları sizler için yaptığımız derinlemesine analizle aktarmaya çalışacağız. Cesur, sağlam ve kendinden emin bir model olarak karşımıza çıkan ve detaylara verdiği önemle son derece şık bir tasarıma  sahip olan 2024 SsangYong Torres modeli Türkiye’de nisan ayı itibariyle satışa sunulacak olan C segmentinde yer alan önemli SUV bir araçlarından birisidir.

Sağlam bir araç arayanlar için ideal modellerden birisi olan bu araç özellikle şeffaf lens tam LED farlar, altı dikey panjur önü ızgara,  bayrak tarzı yan aynalar gibi önemli tasarım özelliklerinin yanında son derece gelişmiş ve konfor odaklı bir iç mekân özelliğine sahiptir.  Aracın iç mekânında geniş, ince ve modern bir multimedya ekranı bulunmaktadır.  Kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz akıllı ve dijital teknolojik özelliklere sahip olan bu araçta 9 inç multimedya ekran, HD arka görüş kameralı navigasyon,  8 inç LCD dokunmatik ekran klima kontrolü,  Apple CarPlay ve Google Android Auto sistemi gibi yeni nesil donanımsal özellikler de standart olarak sunulmaktadır.

Konfor ile ilgili beklentilerinizi rahatlıkla karşılayabilecek olan bu araçta diğer segment SUV araçlardan farklı olarak karşımıza çıkan en önemli özellik 839 litrelik sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip olması açısından önemli bir yere sahiptir.  Diğer segment SUV araçlarda 500 ile 600 litre arasında bir bagaj hacmi bulunurken bu araçtaki 839 litrelik bagaj hacmi özellikle seyahatlerinizde size son derece  rahatlık sunmaktadır.  Bu bagaj hacmi arka koltuklar katlandığında 1.662 litreye kadar çıkabilmektedir.  Bu kapsamda düşünüldüğünde hafif ticari araçlardan daha büyük bir bagaj hacmine sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

SsangYong Torres 2024 Fiyat Listesi

  • Torres Deluxe(4×2) 1.5 GDI Turbo Benzinli: 2,475,470 TL
  • Torres Deluxe(4×4) 1.5 GDI Turbo Benzinli: 2,675,470 TL

Birçok önemli teknolojik detaya sahip olan 2024 SsangYong Torres modeli önemli donanımsal özelliklerinin yanında son derece güçlü bir motor performansına da sahiptir. 1.5 GDI  Turbo benzinli bir motor özelliği de satışa sunulan bu araçta 1497 cc motor hacmi bulunmaktadır. Araç çekişi açısından son derece güçlü olup 280 tork üretmektedir. Aracın maksimum gücü  ise 163 beygirdir. Araç 2 farklı donanımsal özellikle satışa sunulmakta olup 6 ileri otomatik vitesli şanzıman özelliği ile alınabilmektedir. Normal, spor ve kış özelliklerine sahip 3 farklı sürüş moduyla satışa sunulan bu araç hareketsiz iken çalışmayı durduran Start and stop sistemine sahiptir.

Güvenlik donanımları açısından da sınıfının en iyi özelliklerine sahip olan 2024 SsangYong Torres modeli sınıfının en iyisi olabilecek önemli güvenlik detaylarına sahiptir.  Araçta 8 hava yastığı ve yüksek gerilimle çelik levhanın en yüksek kullanımı ile tüm yolculara ve sürücüye son derece güvenli bir yolculuk yapmalarına sunmaktadır.  Araçta 5 yolcu için de emniyet kemeri uyarısı sistemi bulunmaktadır.  Bunun yanında otonom acil fren sistemi, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik çarpışma yardımı ve uyarısı, uzun far sistemi, ön araç hareket uyarısı sistemi, güvenli çıkışı uyarısı ve sürücü yorgunluk uyarısı gibi önemli güvenlik detayları da standart olarak sunulmaktadır.

Son yıllarda hızla gelişen markalardan birisi olan SsangYong 2024 yılında da birçok önemli aracının satışına ülkemizde devam etmektedir.  Gerek sunduğu teknoloji gerekse de konforlu iç mekân yapısıyla dikkat çeken bu araçlardan birisi olan 2024 Torres modeli konfor, tasarım ve teknoloji açısından SUV araçlar içerisinde yer alan önemli araçlardan birisi olarak yeni yılda da satışa sunulmaya devam edilecektir.  Siz de 2024 SsangYong Torres modelini en yakın showroomlardan birisine uğrayarak yakından görme fırsatı yakalayabilirsiniz.