Volkswagen yeni yıla hızlı giren markalardan biri olarak dikkat çekmeye başladı. Yılın en iyi kampanyalarından biri olarak lanse edilen Volkswagen 0 faizli 2024 araba kampanyası çerçevesinde birçok model uygun fiyat ve cazip fırsatlarla satışa sunulmaya başlandı. Özellikleri, tasarımı, motor teknolojisi ve donanım özellikleriyle beğenilen birçok önemli sıfır araç modeline sahip olan Volkswagen, 2024 yılında da dikkat çeken modellerine özel olarak faizsiz taksitle sıfır araba kampanyası başlattı.

2024 sıfır araba kampanyaları içerisinde en çok dikkat çeken bu kampanyada tüm modeller için cazip faizsiz kredi seçenekleriy sunulmaktadır. Farklı fiyat aralıklarına sahip birçok modele sahip olan Volkswagen, her bütçeye uygun model seçeneğiyle dikkat çeken bir markadır. Markanın en ucuz sıfır araba modeli 2024 Polo modelidir. Polo modelidir. Ülkemizin ikon araçlarından biri olan 2024 Yeni Golf modeli de 0 faizli kredi seçenekleriyle satışa sunulmaktadır.

Volkswagen markası son yıllarda özellikle SUV segmentine damga vuran markalardan biri oldu. Farklı tarzlara hitap eden birçok SUV modele sahip olan Volkswagen, 2024 yılında faiz ödemeden kredi kullanarak taksitle sıfır araç almak isteyenlere uygun faizsiz kredi desteği sunmaya başladı. Markanın 2024 yılında satışa sunduğu Volkswagen T-Roc, T-Cross, Taigo ve Tiguan modellerinin tüm versiyonlarında %0 faizli araç kredisi sunulmaya başlandı.

SUV segmentinde yer alan Taigo, T-Roc ve T-Cross modelleri için Volkswagen tam 250.000 TL krediyi %0 faiz seçeneği ve 12 ay vade seçeneğiyle satışa sunmaya başladı. Bu üç model için de 250 bin TL’ye kadar kulanacağınız kredilerde 12 ay vade seçeneğinde 0 faizli kredi desteği sunulmaktadır. Volkswagen markasının D segmentinde satışa sunduğu 2024 Volkswagen Tiguan ve Tiguan Allspace modellerinde ise 12 ay vade seçeneğinde kullanabileceğiniz %0 faizli kredi desteği 300.000 TL olarak belirlenmiş olup aylık ödemeleri 25.000 TL’dir.

0 faizli 2024 kampanyaları çerçevesinde Volkswagen markası yeni Polo modeli için 120.000 TL, Yeni Golf modeli için ise 250 bin TL kredi sunmaktadır. Her iki araç için de sunulan faizsiz kredi desteğinde taksit sayısı 12 ay ile sınırlandırılmıştır. Siz de Volkswagen binek araçlardan birine faizsiz sunulan kredilerle sahip olmak ya da kampanyanın detaylarını yakından incelemek için en yakın Volkswagen yetkili satış noktalarından birine uğrayabilirsiniz.