Son birkaç yıldır Volkswagen, özellikle SUV segmentinde yer alan araçlara yönelmeye başladı.  Birbirinden farklı SUV araç üretimine odaklanan Volkswagen, bu alanda en çok tercih edilen modellerini 2024 yılında da Türkiye pazarında satışa sunmaya devam ediyor.  Segmentinin önemli araçlarından birisi olarak pazardaki yerini almaya devam eden  2024 Volkswagen T-Roc sınıfının en dikkat çeken modellerinden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

B segmentinde yer alan SUV araçlardan birisi olan ve turbo benzinli bir motor özelliği ile satışa sunulan bu araç tüm versiyonlarda 7 ileri önden çekişli bir otomatik şanzıman özelliği ile satışa sunulmaktadır.  Sadece turbo benzinli olarak satışa sunulan bu araçta 150  beygirlik bir motor gücü bulunmaktadır. Araç çekiş açısından da son derece güçlü bir motora sahip olup 250 azami tork özelliğine sahiptir.

Sınıfının en dikkat çeken tasarım özelliklerinden birisine sahip olan Volkswagen T-Roc Opsiyonel olarak seçebileceğiniz 7 farklı renk seçeneğine sahiptir.  Göze hoş gelen birbirinden farklı bu yedi renk seçeneği ile siz de istediğiniz Volkswagen T-Roc tarzını rahatlıkla oluşturabilir ve dilediğiniz renkte bir araca sahip olabilirsiniz.  Son dönemlerin önemli teknolojik özelliklerini geliştirerek kullanan Volkswagen 2024 T-Roc modelinde de birçok önemli teknolojik detayı sunmaya devam ediyor.  Bu araçta 1.5 litrelik TSI motor özelliğine sahip 3 farklı donanım paketi bulunmaktadır.  Aracın başlangıç paketi Life modeli olup orta paketi Style en üst paketi de R-Line modelidir.

Volkswagen T-Roc 2024 Fiyat Listesi

  • T-Roc Life 1.5 TSI 150 PS DSG: 1,530,900 TL
  • T-Roc Style 1.5 TSI 150 PS DSG: 1,679,000 TL
  • T-Roc R-Line 1.5 TSI 150 PS DSG: 1,835,600 TL

Özellikle kullanıcıların son yıllarda Hatchback modellerden daha geniş ama şehir için kullanımlar için en ideal modellere yönelmesi ile birlikte B segmentinde yer alan SUV araçlarına olan ilgi giderek artmaya başladı. Bu alanda en önemli seçenekleri sunan Volkswagen, B segmentinde yer alan üç farklı modelinin satışına devam ediyor. Bunların içerisinde yılın en çok tercih edilen aracı olarak karşımıza çıkan 2024 Volkswagen T-Roc performans odaklı bir motor anlayışı ve tüm donanım paketlerinde DSG şanzıman özelliğiyle satışa sunulması açısından sınıfının en önemli modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Geleceğe yön veren önemli teknolojilerle donatılmış ve son derece gelişmiş bir multimedya ekranı ve dijital gösterge paneli gibi son dönemlerin önemli teknolojilerini üzerinde barındıran yeni Volkswagen T-Roc modeli konfor açısından sınıfının en iyi modellerinden birisi olarak 2024 yılında kullanıcıların tercih edebileceği 1. sınıf araçlardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.  Siz de 2024 Volkswagen T-Roc modelini yakından inceleyip ters etmek aracın donanımsal özelliklerini kontrol etmek ve gelişmiş motor özelliklerini  test sürüşleri ile yakından görmek için en yakın Volkswagen yetkili satış noktalarından birine uğrayabilirsiniz.