2024 yılı için yeniden değerleme oranına göre engelli vatandaşlar için sağlanan engelli araç limitleri yeniden güncellendi. 2023 yılının sonlarına doğru engelli araç limitleriyle neredeyse araç alınamayacak duruma geldi. Bu kapsamda yenilenen engelli araç limitleriyle birlikte sıfır araç almak isteyenler de limit dâhilinde alınabilecek araçları araştırmaya başladı. Bu kapsamda sizlere 2024 ÖTV’siz Alfa Romeo modellerinin güncel fiyatlarını araştırdık.

Alfa Romeo 2024 yılında farklı model seçenekleriyle yeni modellerini satışa sunmaya başladı. 6 farklı modele sahip olan Alfa Romeo, sportif hatchback ve SUV modelleriyle 2024 yılında da Türkiye’de piyasada yer almaya devam etmektedir.

2024 yılında engelli araç limitlerinin güncellenmesiyle birlikte birçok model yeniden engelliler için ÖTV’siz olarak satışa sunulmaya başlandı. Özellikle bazı markalara olan ilginin artmasıyla birlikte yılın ilk aylarında yeni bir otomobil satın almak isteyen engelli vatandaşlar için Alfa Romeo markasının ÖTV’siz fiyat listesini güncelleyerek araçların ÖTV muafiyetli fiyatlarını sizler için derledik.

Sportif Hatchback ve SUV modellerine sahip olan Alfa Romeo özellikle engelli araç limitleri kapsamında satın alınabilecek bir modele sahip değildir. Aracın tüm modelleri Türkiye’de belirlenen limitler dâhilinde satışa sunulmamaktadır. 2024 engelli araç limitleri dâhilinde satışa sunulan herhangi bir Alfa Romeo modeli bulunmamaktadır.

Alfa Romeo 2024 engelli araç fiyatları içerisinde hiçbir araç bulunmamaktadır. Ancak yine de merak edenler için bu araçların ÖTV muafiyetli fiyatlarını sizler için derledik. Özellikle lüks araç kategorisinde yer alan bu modeller ulaşılması kolay olmayan modeller olarak karşımıza çıkmaktadır.

Alfa Romeo 2024 ÖTV’siz Fiyat Listesi

  • Alfa Romep Tonale TI 1.6 Diesel 130hp DCT: 1.276.000 TL
  • Alfa Romeo Tonale TI 1.5 VGT 160hp Hybrid TCT: 1.376.000 TL
  • Alfa Romeo Tonale Veloce 1.5 VGT 160hp Hybrid TCT: 1.476.000 TL
  • Alfa Romeo Tonale Veloce 1.3 280hp Plug-in Hybrid eAWD: 1.676.000 TL

ÖTV muafiyetinden yararlanarak bir araç almak isteyenler için Alfa Romeo markası herhangi bir aracın satışını yapmamaktadır. Bu markanın tüm modelleri belirlenen limitin dışında kalmıştır. ÖTV muafiyetli engelli araçlarından birini almak isteyenler özellikle Ford, Fiat, Renault, Opel, Toyota veya Volkswagen gibi markaları tercih edebilirler.