Ortopedik engelli vatandaşlar tarafaından en çok tercih edilen hafif ticari araç modelleri arasında yer alan Fiorino 2024 modelinin güncel ÖTV muafiyetli fiyatları açıklandı. Yılın en uygun fiyatlı hafif ticari aracı olarak 2024 yılında satışa sunulan bu araç ÖTV’siz olarak olarak alınabilmektedir. %40 ve üzeri ortopedik engeli olan vatandaşların özel bir tertibatla alabildikleri bu araçlar ÖTV muafiyeti açısından avantajlı modeller değildir. Çünkü 2024 yılında satışa sunulan hafif ticari araçlarda ÖTV tutarı %15 olduğu için engelli indirimli olarak hafif ticari araç alacakların %15’lik bir indirimle araç sahibi olabilmektedir.

Özel bir tertibat kullanılarak engelli vatandaşlar tarafından sorunsuz bir şekilde kullanılan hafif ticari araçlar, özellikle ortopedik engelli vatandaşlar için ideal modeller olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kapsamda engelli vatandaşlar için hafif ticari araçlarda uygulanan KDV oranlarının da sıfırlanması gerekmektedir. Özellikle bu araçlara ulaşımı kolaylaştırarak son derece kullanışlı modeller olarak karşımıza çıkan hafif ticari araçlara engelli vatandaşların ulaşmasını kolaylaştıracaktır. İşte, engelli muafiyetli 2024 Fiat Fiorino fiyatları:

Fiat Fiorino Engelli Araç Fiyatları 2024

  • Fiat Fiorino POP 1.4 77 Hp Fire: 546.700 TL
  • Fiat Fiorino SAFELINE 1.4 77 Hp Fire: 559.800 TL
  • Fiat Fiorino PREMIO 1.4 77 Hp Fire: 581.500 TL
  • Fiat Fiorino POP 1.3 Multijet 95 Hp Fire: 586.700 TL
  • Fiat Fiorino SAFELINE 1.3 Multijet 95 Hp Fire: 599.800 TL
  • Fiat Fiorino PREMIO 1.3 Multijet 95 Hp Fire: 621.500 TL

Özel tertibatla araç almak isteyenler için ideal seçenekler arasında yer alan Fiat Fiorino benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunulan bir araçtır. Aracın benzinli modellerinde EKO LPG’li modelleri de bulunsa da engelli indirimiyle bu versiyonlar satılmamaktadır. Engelli indirimli olarak 2024 model Fiat Fiorino aracında Pop, Safeline ve Premio model seçenekleri bulunmaktadır. Özellikle Premio model seçeneği konfor ve teknoloji açısından ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilecek bir araçtır.

546.700 TL’den başlayan fiyatlarla ÖTV muafiyetli olarak 2024 yılında satışa sunulan Fiorino modeli 5 ileri manuel şanzımanla satışa sunulmaktadır. Özellikle dizel motor seçenekleri hem performans hem de düşük yakıt tüketimiyle en ideal seçenekler olarak karşımıza çıkmaktadır. Benzinli modeller ise hem performans hem de yakıt tüketimi açısından beklentileri karşılamamaktadır. Bundan dolayı engelli indirimli olarak ÖTV’siz 2024 Fiat Fiorino modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız ya dizel Safeline ya da dizel Premio modellerini tercih etmeniz avantajınıza olacaktır. Şimdiden alacak olanlara hayırlı olması dileğiyle…