Honda yeni yıla yenilenen modelleriyle hızlı bir giriş yaptı. Sıfır araç piyasasında satışa sunduğu araçlarla dikkat çeken Honda, 2024 Civic ve City modellerini yeni yılda da satışa sunmaya devam etmektedir. Dikkat çeken tasarım ve teknolojilere sahip olan Honda modelleri 2024 yılında da ÖTV muafiyetli olarak alınabilecek üç farklı modelini satışa sunmaya başladı. ÖTV’siz sıfır araç almak isteyenler için Honda modelleri iyi seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır.

Teknoloji ve donanım açısından iyi bir araç satın almak isteyenler için son derece güzel bir araç olan 2024 Honda Civic, ÖTV muafiyetiyle engelli indirimli olarak alınabilecek en iyi sedan araçlar arasında yer almaktadır. Bu araç döviz kuru artıkça liste dışı kalacak modellerin başında gelmektedir. Bundan dolayı da yılın ilk aylarında bu araç limit kapsamında satın alınabilecek olup erken davranan yeni bir Civic modeline ÖTV ödemeden engelli araç indiriminden yararlanarak kolayca sahip olabilirler.

Honda markasının engelli indirimiyle satışa sunduğu diğer modeller ise Honda City ve Honda Jazz modelleridir. Honda Jazz modeli hibrit motor özelliğiyle satışa sunulan önemli araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Honda City ise benzinli ve otomatik şanzıman özelliğiyle satışa sunulan önemli sedan araçlarından biridir. Her iki araç da ÖTV muafiyetli olarak alınabilecek sıfır araçlar içerisinde önemli bir yere sahiptir. Dikkat çeken önemli teknolojileriyle adından söz ettiren Honda, yenilikçi donanımlarıyla alınabilecek markaların başında gelmektedir.

Honda 2024 Engelli Araç Fiyatları

  • City Elegance 1.5L DOHC i-VTEC Benzinli Otomatik: 642.222 TL
  • City Executive 1.5L DOHC i-VTEC Benzinli Otomatik: 657.778 TL
  • Jazz Executive 1.5L i-MMD Hybrid: 731.111 TL
  • Jazz Crosstar Executive 1.5L i-MMD Hybrid: 749.167 TL
  • Jazz Advance 1.5L e:HEV Hybrid: 872.222 TL
  • Civic Sedan Elegance 1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik: 973.889 TL
  • Civic Sedan Elegance 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik: 973.889 TL

2024 model Honda Civic, City ve Jazz modelleri engelli araç limitleri kapsamında Honda tarafından satışa sunulan modellerdir. Bu modeller ÖTV muafiyetli olarak engelli vatandaşların raporla alabilecekleri araçlar arasında yer almaktadır. 2024 engelli araç limitleri açıklandıktan sonra bu araçlara olan ilgi her geçen gün artmaya devam etmektedir. Siz de bu araçlara kolayca sahip olmak için raporunuzu getirmeniz gerekmektedir. Teknoloji detayları ve konforlu sürüş açısından son derece keyifli özelliklere sahip olan Honda modelleri engelli araç indirimli olarak alınabilecek en iyi modeller içerisinde yer almaktadır.

2024 engelli araç limitleri kapsamında Honda markasının önemli teknolojik özelliklere sahip araçları arasında yer alan Civic, City ve Jazz modellerinden birine ÖTV’siz olarak sahip olmak isteyenlere özel fırsatlar devam etmektedir. Dikkat çeken özelliklerini yakından görmek ve araçların test sürüşlerine katılmak için en yakın Honda bayilerinden birine uğrayabilirsiniz.