Nissan, 2024 yılında Türkiye pazarında tüketicilere daha fazla seçenek sunmak için Micra modelini güncelledi. Geçtiğimiz yıl yaşanan fiyat artışlarına rağmen, yeni Micra modeli farklı ihtiyaçları karşılamak için geniş bir donanım yelpazesi ve motor seçenekleri sunmaya devam ediyor. Özellikle hatchback araçlara olan ilginin artmasıyla birlikte 2024 Nissan Micra yeniden popüler araçlardan biri olarak ülkemizde satışa sunulmaya devam etmektedir. Dikkat çeken bir tasarım anlayışına sahip olan bu araç, farklı motor ve donanım seçenekleriyle alınabilecek önemli araçlar arasında yer almaktadır.

2024 Nissan Micra, tamamı 92 beygir gücü üreten 1.0 litrelik IG-T benzinli motorlarla satışa sunulmaktadır.   Bu motor turbo özellikli bir motordur. Performans açısından son derece iyi olup düşük bir yakıt tüketimine sahiptir. Yeni Micra modelinin tamamında 92 beygirlik turbo benzinli bir motor bulunmaktadır. Aracın başlangıç paketinde manuel, diğer donanım paketlerinde ise otomatik şanzıman seçeneği bulunmaktadır. Araç sınıfının en uygun fiyatlı araçlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Nissan Micra 2024 Fiyat Listesi

  • Yeni Nissan Micra Visia 1.0 ig-t 92PS Manuel: 1.053.800 TL
  • Yeni Nissan Micra Visia 1.0 ig-t 92PS Otomatik: 1.113.800 TL
  • Yeni Nissan Micra Tekna 1.0 ig-t 92PS Otomatik: 1.153.800 TL
  • Yeni Nissan Micra Platinum 1.0 ig-t 92PS Otomatik: 1.173.800 TL
  • Yeni Nissan Micra Platinum Premium 1.0 ig-t 92PS Otomatik: 1.199.800 TL

2024 Nissan Micra modelinin performans özelliklerine baktığımıza bu araç hızlanma süreleriyle de etkileyici bir performans sunan araçlardan biridir. Micra 2023 modeli manuel vitesli modellerde 0-100 km/s hızlanmasını 12 saniyede tamamlarken, otomatik vitesli modellerde bu süreyi 13 saniyede alabilmektedir. Yakıt ekonomisi açısından da oldukça iyi olan Micra, fabrika verilerine göre ortalama 5 litre yakıt tüketimi ile 100 km yol gidebilmektedir.

Nissan Micra 2024 modeli, farklı kullanıcıların tercihlerini karşılamak için çeşitli donanım seviyeleri ile satışa sunulan bir hatchback modelidir. Aracın başlangıç paketi manuel vitesli ve Visia donanım paketiyle satışa sunulurken, diğer Micra modelleri otomatik vitesli olarak satın alınabilecektir. Visia, Tekna, Platinum ve Platinum Premium olmak üzere 4 farklı donanım paketine sahip olan bu araç farklı seçenekler sunması açısından son derece cazip fırsatlar sunan bir modeldir.

Sınıfının önemli modellerinden biri olan ve Nissan ailesinin en küçük aracı olarak satışa sunulan Micra modeli, konfor ve teknoloji açısından son derece dikkat çeken araçlardan biri olarak 2024 yılının Mart ayından itibaren yeni nesil tasarım ve motor özellikleriyle satışa sunulacaktır. Özellikleri ve konfor detaylarıyla dikkat çeken bu araç son yıllarda Hatchback araçlar arasında da önemli bir ilgi görmeye devam ediyor. Siz de 2024 Micra modelini yakından görüp test etmek için Nissan bayilerine uğrayabilirsiniz.