Ülkemizde satışa sunulan en önemli hafif ticari araç modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Opel Combo, 2024 yılı Şubat ayı ile birlikte Opel Showroomlarında satışa sunulacaktır. Son derece şık ve kullanışlı bir iç hacme sahip olan bu araç hem geniş bir kullanım alanı sunmaktadır hem de otomobil konforu yaşatacak önemli özelliklere sahiptir. 2024 Opel Combo modeli Edition, Elegance ve Ultimate olmak üzere üç farklı donanım paketiyle satışa sunulan önemli araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Sınıfının en iyi araçlarından biri olarak satış sunulan bu aracın güncel fiyatlarını ve teknik analizini sizler için gerçekleştirdik.

Opel Combo 2024 modellerinin başlangıç paketinde 6 ileri manuel şanzıman bulunurken diğer donanım paketlerinde ise 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği bulunmaktadır. K segmentinde yer alan Van gövde tipine sahip bu aracın 6 ileri manuel şanzımanlı motorlarında 102 beygir ve 250 tork üreten dizel bir motor bulunmaktadır. Aracın hem performans hem de kolay kullanım sunan modelleri ise 8 ileri otomatik şanzıman ile satışa sunulan modelleridir.

Önden çekişli 8 ileri otomatik şanzımanlı motor seçenekleri performans açısından sınıfının en dikkat çeken versiyonları olarak karşımıza çıkmaktadır. 1.5 litrelik bu motorlarda 230 beygir ve 300 torkluk performans odaklı bir motor bulunmaktadır. Yakıt tüketimi açısından bu motoru değerlendirdiğimizde son derece düşük tüketim değerlerine sahip olduğunu görmekteyiz. Araç hem performans hem de yakıt tüketimi açısından sınıfının en iyi modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Şehir içinde 4,7 litre olan yakıt tüketimi şehir dışına çıktığınızda 4,1 litreye kadar düşmektedir. Aracın 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi ise 4,3 litre olarak ölçülmüş olup araçta 50 litrelik bir yakıt deposu bulunmaktadır.

Opel Combo 2024 Fiyat Listesi

  • Opel Combo Edition 1.5 102 HP DİZEL MT6: 1.012.900 TL
  • Opel Combo Edition 1.5 Dizel AT-8 130 HP: 1.112.900 TL
  • Opel Combo Elegance 1.5 Dizel AT-8 130 HP: 1.208.900 TL
  • Opel Combo Ultimate 1.5 Dizel AT-8 130 HP: 1.301.900 TL

Opel Combo modelinin 2024 modellerinde üç farklı donanım paketi bulunmaktadır. Edition, Elegance ve Ultimate modelleri farklı donanım paketleriyle tercih edilebilecek versiyonlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok önemli teknolojik özelliğe sahip bu aracın Ultimate versiyonu aracın en full olan paketi olup son derece önemli teknolojik özelliklere sahiptir. Ayrıca 2024 Combo modeli geniş ailelerin SUV araçlar yerine tercih edebilecekleri önemli araçlardan biridir. Bu araçta 775 litrelik bir bagaj alanı mevcuttur. Araç geniş bir iç mekân sunmaktadır.

Sınıfının lider araçlarından biri olarak 2024 yılında da en çok satılması beklenen modellerinden biri olan Opel Combo, üst düzey performansının yakında son derece düşük bir tüketim oranına da sahiptir. Özellikle EuroNCAP verilerine göre 2024 Opel Combo modeli yetişkin yolcu güvenliğinde %91’lik bir puan almıştır. Çocuk yolcu güvenliğinde ise %81’lik bir puan alan bu araç totalde EuroNCAP verilerinden 5 yıldız almıştır. Siz de Combo 2024 modellerini yakından görüp aracı satın almak için Opel bayilerine uğrayabilirsiniz.