Seat, yeni bir sıfır araç almak isteyenlere cazip bir finansman fırsatı sunmaya başladı. Seat Leon, Seat Arona, Seat Ateca ve Seat Tarraco modelleri için sınırlı bir süre için geçerli olacak bu özel kampanya, araba almayı düşünenler için son derece uygun ödeme seçenekleriyle araç kredisi sunmaktadır. 0 faizli araç kredisi özellikle yüksek faizli kredilerin sunulduğu bu dönemde krediye ulaşmayı kolaylaştırmaktadır.

  • Faiz Oranı: %0
  • Maksimum Kredi Tutarı: 300.000 TL
  • Vade Seçeneği: 12 ay
  • Aylık Ödeme: 25.000 TL

Seat’ın sunduğu sıfır faizli araç kampanyası dört popüler modeli için de geçerlidir. Yeni bir araba almayı düşünenler, bu kampanya kapsamında cazip koşullar altında araç sahibi olma fırsatı elde edebilirler. %0 faizli araç kampanyasında satışa sunulan modellerden biri olan Seat Leon, sportif hatchback olarak geçen önemli modellerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Leon son dönemlerin önemli teknolojilerine sahip bir araçtır.

2024 Seat Leon, yenilenen bir tasarım ile satışa sunulmaktadır. Son derece şık bir görünüme sahip olan bu araç 0 faizli araç kampanyası çerçevesinde alınabilecek en iyi motor ve teknolojiyle donatılmıştır. Kampanyada tüm Leon versiyonları için faizsiz 12 ay vadeli ve aylık 25 bin TL ödemeli tam 300.000 TL kredi sunulmaktadır.

Yeni Seat Leon dışında markanın en küçük aracı olan 2024 Seat Ibiza modeli de kampanya çerçevesinde faizsiz kredi ile alınabilecek modellerden biridir. Özellikle uygun fiyatlı olarak alınabilecek en iyi seçenekler arasında yer alan bu araç için de 300.000 TL faizsiz sıfır araç kredisi sunulmaktadır.

Seat, 2024 yılında hatchback araçlarının yanında üç farklı SUV modelini de satışa sunmaya başladı. Özellikleri ve tasarımlarıyla farklı beklentilere cevap verebilecek yapıda olan bu üç model farklı segmentlerde yer almaktadır. 2024 Arona, Ateca ve Tarraco modelleri sınıfının en dikkat çeken SUV modelleri olarak 2024 Seat kampanyaları çerçevesinde satın alınabilecektir.

Seat Leon, Seat Arona Seat Ateca, Seat Tarraco modelleri için 300.000 TL 12 ay 0% faiz oranı geçerlidir. Kampanya çerçevesinden 300.000 TL için 12 aylık vade seçeneğinde 25.000 TL aylık ödeme tutarı bulunmaktadır.

Nasıl Faydalanabilirsiniz? Kampanyadan yararlanmak için Seat yetkili satıcılarına başvurabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, Seat’ın resmi web sitesinden veya doğrudan yetkili satıcılarından kampanya ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.