2024 model Tesla Model 3 birinci sınıf bir malzemeyle üretilen ve yılın en dikkat çeken SUV modellerinden biri olarak Tesla tarafından satışa sunulan bir elektrikli araç modelidir. Bu model Tesla tarafından satışa sunulan elektrikli araçlar içerisinde alınabilecek en uygun fiyatlı model olarak karşımıza çıkmaktadır.

Subwoofer ve çift amplifikatör dâhil 14 hoparlör ile birinci sınıf ses kalitesi sunan bir teknolojiye sahip olan Tesla Model 3 aracında Isıtmalı sisteme sahip koltuklar, yan aynalar ve direksiyon simidi bulunmaktadır. Tasarım açısından sınıfının en iyi araçlarından biri olarak karşımıza çıkan bu elektrikli arabada tavan tamamen camdan oluşmaktadır. Bu cam tavan araç içinde inanılmaz bir ferahlık sunmaktadır.

2024 Tesla Model 3 elektrikli araç modelinin kokpit alanında tüm kontrolleri yönetebileceğiniz bir 15 inç dokunmatik multimedya ekran bulunmaktadır. Hem bu ekrandan hem de direksiyon simidinden aracın tüm özelliklerini rahatlıkla kontrol edebileceksiniz. Ayrıca teknoloji odaklı bu araçta iki telefonu aynı anda şarj edebileceğiniz bir sistem bulunmaktadır.

Birinci sınıf bir malzemeye ve rakipsiz bir teknolojiye sahip olan 2024 Tesla Model 3 aracında premium bağlantı özelliğiyle araç içi oyun, yayın ve radyo gibi fonksiyonları rahatlıkla kullanabileceğiniz bir sistem bulunmaktadır. Bunun yanında 15 inç ekrana entegre edilmiş 360 derece görüş kamerası ve gerçek zamanlı trafik koşullarını anlık olarak görebileceğiniz akıllı bir navigasyon sistemi de aracın diğer özellikleri arasında yer almaktadır.

Tesla Model 3 performans ve teknolojide son derece gelişmiş bir araçtır. Araçta çift motorlu AWD sistemi bulunmaktadır. 0’dan 100 km hıza ortalama 3,1 saniyede ulaşan bu araçta inanılmaz bir motor performansı bulunmaktadır.

2024 Tesla Model 3 Fiyat Listesi

  • Tesla Model 3 Performance 513 km (WLTP): 1.950.000 TL
  • Tesla Model 3 Long Range AWD 533 km (WLTP): : 2.450.000 TL
  • Tesla Model 3 Rear-Wheel Drive 440 km (WLTP): : 2.250.000 TL

Tesla Model 3 6.000 dolar fark ödeyerek son yılların en önemli teknolojilerini opsiyonel olarak sunmaktadır. Bu teknolojilerin başında otomatik pilotla gezinme özelliği, otomatik şerit değiştirme, akıllı park asistanı gibi önemli özellikler bulunmaktadır. Bunun yanında aracı park yerinden yanınıza çağırabileceğiniz akıllı çağırma özelliği de son derece önemli fonksiyonlar arasında yer almaktadır. Araca mobil cihazla veya anahtarla verdiğiniz komut sistemiyle araç kendiliğinden hareket ederek bulunduğunuz yere kadar gelebilmektedir.

2024 Model 3 modelinde ayrıca yoğun trafikte de otomatik pilot sayesinde kolay bir kullanım sunmaktadır. Trafik ışığı ve dur işareti gibi özelliklere entegre edilmiş sistem sayesinde şehir içinde yaptığını yolculuklarda araç sizi otomatik olarak yönlendirmektedir. Siz de teknoloji ve performans açısından olduğu kadar fiyat açısından da dikkatleri üzerine çeken bu aracı satın almak için Tesla Türkiye web sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz.