Mg ZS EV Luxury 72.6 kWh Elektrikli SUV modelinin 2024 yılı satışları başladı. Son dönemlerde elektrikli araçlara olan ilginin artmasıyla birlikte MG markası ZS modelini elektrikli olarak piyasaya sürmeye başladı. Genel özellikleri açısından konfor odaklı bir teknolojiye sahip olan bu araç performans açısından da son derece iyi motor özellikleriyle alınabilecek araçlar arasında yer almaktadır.

Elektrikli 2024 model MG ZS EV modeli B segment SUV araçlar arasında yer almaktadır. Opel Mokka gibi araçlarla aynı segmentte yer alan bu araçta tek vitesli önden çekişli otomatik bir şanzıman bulunmaktadır. 2024 MG ZS EV modelinin menzili 440 km’dir. Menzil açısından son derece iyi olan bu araç 40 dakikada DC hızlı şarj ile dolmaktadır. 72.6 kWh batarya kapasitesine sahip olan bu aracın elektrikli motorlardaki maksimum torku 280 NM olarak ölçülmüştür. Araçta 115 kW’lık bir motor gücü bulunmaktadır. Bu motor gücünde 156 beygir bulunmaktadır. Araç maksimum 175 km hız yapabilmekte olup 0’dan 100’e ortalama 8,4 saniyede ulaşabilmektedir.

Performans açısından elektrikli araçlar son derece iyi motor özelliklerine sahiptir. Özellikle kullanıcıların giderek elektrikli SUV modellerine yönelmeye başlamasıyla birlikte bu SUV modeli de ilgi görmeye başladı. Özellikle B segment SUV modellerine göre daha geniş bir iç mekâna ve bagaj alanına sahip olan bu araç konfor odaklı önemli teknolojilere sahiptir. Araçta 448 litrelik son derece kullanışlı bir bagaj alanı bulunmaktadır.

Elektrikli MG ZS modeli 2024 yılında satışa sunduğu versiyonlarda özellikle kokpit alanında önemli değişikliklere gitti. Dijital gösterge paneli gibi önemli bir teknolojisi standart olarak sunmaya başladı. Bu kapsamda aracın tüm yol verilerini rahat bir şekilde görebileceğiniz 10.25 inçlik bir gösterge paneliyle konforu daha da artırmayı başarmıştır. Ayrıca navigasyon, geri görüş kameralı 10.25 inçlik multimedya ekranı da aracın görünümünü tamamen dijital hale getirmiştir.

Elektrikli 2024 MG ZS modeli 1.749.000 TL fiyat ile satışa sunulmaktadır. Önemli güvenlik özellikleriyle dikkat çeken ve son derece iyi bir menzile sahip olan bu araç fiyat açısından son derece ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Gelişmiş batarya yapısıyla 8 yıla kadar garanti sunan bu araç uzun ömürlü teknolojilere sahiptir. Siz de 1.749.000 TL fiyata sahip bu elektrikli SUV modelini yakından incelemek, test sürüşlerine katılmak ve araçla ilgili detayları yakından görmek için satış noktalarına uğrayabilirsiniz.