Volkswagen markasının en dikkat çeken hafif ticari araç modelleri arasında yer alan Caddy modelinin ÖTV muafiyetiyle satışa sunulan modellerinin güncel fiyatlarını sizler için derledik. Hafif ticari araçlar içerisinde son derece önemli bir yere sahip olan bu araçta %15 oranında ÖTV bulunmaktadır. ÖTV muafiyetiyle rapor üzerine engelli araç indiriminden faydalanmak isteyenler için ÖTV’siz araç satışı başladı.

ÖTV muafiyetinden yararlanarak özellikle tertibatla hafif ticari araç almak isteyenler için en ideal araçlar arasında yer alan Volkswagen Caddy modelinded %15 ÖTV bulunmaktadır. Bundan dolayı bu araçta ortalama 150 bin TL’lik ÖTV muafiyeti uygulamasından yararlanarak siz de raporla bu araca kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Özellikleri ve güçlü motor teknolojisiyle son derece dikkat çeeken araçlardan biri olarak karşımıza çıkan Volkswagen Caddy, 2024 yılında özel tertibatla satın alınabilecek önemli hafif ticari araçlardan biridir.

2024 Volkswagen Caddy Engelli Araç Fiyatları

  • Volkswagen Caddy Impression 2.0 TDI 122 PS: 900.000 TL
  • Volkswagen Caddy Impression 2.0 TDI 122 PS DSG: 947.000 TL
  • Volkswagen Caddy Life 2.0 TDI 122 PS: 957.000 TL
  • Volkswagen Caddy Life 2.0 TDI 122 PS DSG: 1.062.900 TL
  • Volkswagen Caddy Style 2.0 TDI 122 PS DSG: 1.199.900 TL

Engelli araç fiyatları içerisinde 2024 Caddy modeli 900 bin TL’lik bir başlangıç fiyatına sahiptir. Caddy modelinin en üst donanım seviyesi olan Style modeli ise 1.199.900 TL’lik ÖTV muafiyetli fiyatıyla satışa sunulan ve en dikkat çeken araçların başında gelmektedir.

122 beygirlik son derece güçlü bir dizel motora sahip olan bu araçta 320 torkluk son derece iyi bir çekişe sahip bir motor bulunmaktadır. Performans odaklı bu motor son derece dikkat çeken güçlü motorlardan biridir. Ayrıca Caddy modeli son derece geniş bir iç mekâna sahip hafif ticari araç modelleri arasında yer almaktadır. İç alanda geniş ve kullanışlı bir iç mekâna sahip olması açısından özellikle ortopedik engeli olup özel tertibatla araç alacaklar için en ideal araçlardan biri olarak satışa sunulmaktadır.

Yeni Caddy teknolojik donanımlar açısından da sınıfının en önemli özelliklerine sahip araçların başında gelmektedir. ÖTV muafiyetiyle alınabilecek önemli ticari araç modelleri içerisinde yer alan bu araç özellikleri ve sürüş konforu açısından dikkat çeken bir araçtır. Siz de bu önemli araca ÖTV ödemeden engelli raporuyla sahip olmak için en yakın Volkswagen bayilerinden birine uğrayabilirsiniz.