Ford markasının en dikkat çeken hafif ticari araç modeli olarak 2024 yılında da piyasada yer almaya devam eden Ford Tourneo Connect, 2024 yılında alınabilecek en iyi araçlar arasında yer almaktadır. Son derece güçlü bir motor teknolojisine sahip olan bu araç konfor açısından da sınıfının en iyi modellerinden biridir.

122 beygirlik bir dizel motor ile satışa sunulan bu araçta 2.0 litrelik bir motor hacmi bulunmaktadır. 320 tork özelliğiyle tüm yollarda son derece performanslı bir çekişe sahip olan bu araç 7 ileri otomatik vites ile satışa sunulmaktadır. Sınıfının en iyi performans ve çekiş gücüne sahip araçlarından biri olarak satışa sunulan 2024 Ford Tourneo Connect aracına ÖTV muafiyetinden yararlanarak sahip olmak isteyenler için aracın 2024 ÖTV’siz fiyatlarını derledik. İşte, yen nesil Ford Tourneo Connect  2024 ÖTV muafiyetli engelli fiyatları:

Ford Tourneo Connect Engelli Araç Fiyatları 2024

  • Tourneo Connect Titanium 2.0L EcoBlue 122PS 7 İleri Otomatik: 1.190.000 TL
  • Tourneo Connect Active 2.0L EcoBlue 122PS 7 İleri Otomatik: 1.275.000 TL

Performans açısından son derece güçlü bir motora sahip olan ve ÖTV’siz olarak %15 indirimle alınabilecek olan Ford Tourneo Connect dizel bir motora sahiptir. 5-6 litre arasında bir karma yakıt tüketimine sahip olan yeni Ford Tourneo Connect, son derece geniş bir hafif ticari araç olup özellikle ortopedik engelli vatandaşlar için en ideal seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

2.0 litrelik EcoBlue dizel motor özelliğiyle satışa sunulan Ford Tourneo Connect, iç mekânda sunduğu genişlik ile tertibat kullanımıyla araç almak isteyenler için son derece ideal bir seçenektir. Teknolojik olarak da birçok önemli özelliklere sahip olan bu hafif ticari araç segmentindeki diğer modellere göre son derece gelişmiş bir araçtır. Özellikle engelli indirimi kapsamında tertibat kullanma zorunluluğu olan engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği bir otomatik şanzımana sahiptir.

1213 litrelik bir bagaj hacmiyle tekerlekli sandalye kullanımına da uygun bir şekilde dizayn edilebilecek bir iç mekâna sahip olan bu araç ÖTV muafiyetli olarak bu açıdan bakıldığında son derece dikkat çeken araçlarından biridir. Özellikleri ve konfor teknolojisiyle ilgi gören bu modern ve gelişmiş hafif ticari araç modeline siz de ÖTV ödemeden engelli raporuyla sahip olmak için en yakın Ford yetkili satış noktalarından birine uğrayabilirsiniz.