Oyak tarafından uzun yıllardır düzenlenen askeri personellere yönelik sıfır araç kampanyası 2024 yılında yeniden başlatıldı. Özellikle sıfır araç satışlarının durmasıyla birlikte Oyak tarafından Renault ve Dacia markalarıyla yapılan işbirliği çerçevesinde askeri personellere yönelik son derece iyi bir fırsat kampanyası başlatıldı. 2024 yılı sıfır Renault ve Dacia modellerinde geçerli olacak olan kampanya ile ilgili detaylara sizler için ulaştık.

2024 Oyak Askeri Personel Araç Kampanyası, tüm Oyak mensubu askeri personel tarafından sadece bir defaya mahsus olacak şekilde kullandırılacaktır. Özellikle bu kampanya çerçevesinde Renault ya da Dacia markasının binek araç segmentinde yer alan modellerine sahip olmak isteyen Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına özel indirimler ve uygun vadeli Oyak kredi desteği verilecektir.

Dacia ve Renault marka binek araçlardan birine sahip olmak isteyen Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına özel kampanya çerçevesinde %10’a varan sıfır araç indirimiyle birlikte 12 aylık vade seçeneğinde %0 faizli kredi desteği de sunulacaktır. 2024 Oyak askeri personel için sunulan sıfır araç kampanyasından yararlanmak isteyenler yılın ilk ayında ön başvuru yapacak ve araçlar Şubat ayıyla birlikte kullanıcılara teslim edilecektir.

Önceki yıllarda sıfır araçlara ulaşım inanılmaz derecede zorlaşmıştı. Ancak enflasyonun durmaya başlaması, kullanıcıların artık sıfır araçları yatırım aracı olarak görmemeye başlaması ve stoklanan araçların gün yüzüne çıkmasıyla birlikte bayilerde araç fazlası oluşmaya başladı. Bu kapsamda birçok marka hem fiyat indirimine gitti hem de bazı meslek grupları için uygun ödeme seçenekli araç kampanyaları başlattı. Bu çerçevede Renault ve Dacia markaları da son birkaç yıldır erteledikleri askeri personele sunulan sıfır araç kampanyalarını yeniden başlattı.

2024 Yılı OYAK Sıfır Araba Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

2024 Oyak Renault Kampanyası, Şubat 2024’te ilk araçların teslim edilmesiyle başlayacaktır. Özellikle bu kampanyadan yararlanarak sıfır araba almak isteyenlerin Ocak ayından itibaren Oyak tarafından belirlenen platform üzerinden ön başvuru yapmaları gerekmektedir. Oyak üyesi askeri personeller Renault ya da Dacia modelleri için sunulan kampanyaya OYAK Platform mobil uygulamasını Google Play Store veya iOS App Store üzerinden cep telefonlarına indirerek kolay bir şekilde ön başvuru yapabilirler.

Kampanya Başvuru Adımları:

  1. Google Play Store veya iOS App Store üzerinden OYAK PLATFORM uygulamasını indir.
  2. Kayıt ol ya da üye girişi yap.
  3. Araç seçimi yap.
  4. Ödeme şeklini belirle.
  5. Kredi ya da kampanya başvurusu yap.
  6. Kredi çekilecek tutarı belirle.
  7. Başvuruyu onayla.

Yukarıdaki işlemler gerçekleştirildikten sonra OYAK tarafından askeri personelin rütbesine bakılmadan ilk başvuru sırasına göre araç almak isteyenler sıraya girerler. Kampanya çerçevesinde stokta olan veya gelecek olan araçlar içerisinde belirlenen model bulunuyorsa sırası gelen personele şubat ayından itibaren araç teslimi yapılmaya başlanacaktır.

2024 Oyak Askeri Personel Sıfır Araç Kampanyası için farklı modeller sunulmaktadır. Bu modellere göre de %5 ile %10 arasında bir indirim sunulmaktadır. Özellikle Sıfır Renault ve Dacia markasının binek araç modellerinde başlangıç donanım paketinde %5, en üst donanım paketlerinde ise %10’a varan indirimler sağlanacaktır. İndirim kampanyasının yanında Oyak tarafından 60 aya varan düşük faizli kredi destekleri de sunulacaktır.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve Oyak primi ödeyen personellerin yararlanabileceği bu kampanya sınırlı sayıdaki araç için geçerlidir. Bundan dolayı özellikle başvuruların OYAK PLATFORM üzerinden sistemin açılmasıyla birlikte hemen yapılması tavsiye edilmektedir.

2024 Yılı Oyak Sıfır Araba Kampanyası

Oyak üyelerine özel olarak hazırlanan ve avantajlı fiyatlar sunulan bu kampanya çerçevesinde askeri personelin rahat bir şekilde sıfır araç sahibi olması sağlanmaya çalışılmaktadır. Kampanya kapsamında OYAK kurumuna prim ödeyen tüm personel bu fırsatlardan yararlanarak araç sahibi olabilecektir. Kampanyadan yararlanmak için 2024 Ocak ayından itibaren Oyak Platform uygulaması üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. 2024 Oyak Askeri Personel Araç Kampanyası yılın sonuna kadar devam edecektir. Ancak stoklarla sınırlı olduğu için bu kampanyanın birkaç ay içinde sonlanacağı tahmin edilmektedir.

2024 Oyak Sıfır Araba Kampanyası Ödeme Seçenekleri

Oyak tarafından her yıl askeri personel için düzenlenen kampanya çerçevesinde satışa sunulan Renault ve Dacia modelleri için %10’a varan indirimler sunulmaktadır. Bu indirimler belirlenen araç ve donanım paketine göre değişiklik göstermektedir. Minimum %5, maksimum %10 olacak şekilde düzenlenen kampanya çerçevesinde araç sahibi olmak isteyenler için ayrıca kredi desteği de bizzat OYAK kurumu tarafından sunulacaktır.

Oyak tarafından sunulan kredi desteği 12 ile 60 ay arasında değişen taksit seçenekleriyle sunulmaktadır. %0,99 olarak belirlenen faiz oranlarından yararlanmak isteyen askeri personel için araç bedelinin %70’ine kadar, modele göre değişiklik gösterebilir, kredi desteği verilebilmektedir. Özellikle kredi notunuza bağlı olarak bu oranlar değişiklik gösterebilecektir.

Fiyatlar ve kampanya detayları döviz kuruna ve enflasyon oranlarına göre değişebilir. Güncel bilgiler için Oyak Platform uygulamasını ara ara kontrol etmenizi öneririz veya Oyak müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi almanız gerekebilir.

OYAK Sıfır Araç Teslimatı ve Satış Sonrası Destek Hizmetleri

Oyak sıfır araç başvuruları OYAK PLATFORM üzerinden yapılacaktır. 2024 yılı Ocak ayından itibaren Oyak Platform üzerinden alınan başvuru sırasına göre araç teslimatı şubat ayından itibaren yapılacaktır. Özellikle stoklarda araçların artmasıyla birlikte bu tarih biraz daha öne çekileceğini düşünüyoruz.

Ön başvuru işlemlerinin ardından sırası gelen personeller araç teslimatlarını araç satın aldıkları bayilerden yapacaklardır. Kredi işlemleri ise Oyak tarafından gerçekleştirilecektir. Ön başvurusu onaylanıp araç alması kesinleşen personelin kredi işlemleri ve araç satış işlemleri yetkili firma tarafından yapılacak olup personelin sadece imza atması istenecektir. Araç teslimatıyla birlikte kullanıcılar kasko ve sigorta işlemlerini araç satın aldıkları firma üzerinden gerçekleştirmek zorundadır.

Askeri Personel Sunulan Oyak Kampanyasının Avantajları

Oyak Platform üzerinden yapılan başvurular neticesinde OYAK üyeleri ve iştirak çalışanlarına daha düşük maliyetlerle sıfır araç sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Kampanyanın temel amacı, araç alım sürecinizi daha erişilebilir kılmak ve askeri personele daha özel avantajlar sunmaktır. Ancak kampanya, stok durumlarına ve döviz kuru dalgalanmalarına bağlı olarak değişebilir, bu nedenle güncel bilgilere erişim önemlidir.

2024 Oyak Kampanyası boyunca, özel etkinlikler ve ek indirimler gibi sürpriz fırsatlar da sunulmaktadır. Bu nedenle, Oyak Platform uygulamasını düzenli olarak kontrol etmek ve Oyak müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek, size özel avantajlardan daha kolay bir şekilde yararlanmanızı sağlayacaktır.

Sıfır araç sahibi olmak isteyen Oyak üyeleri için kampanya fırsatlarından en iyi şekilde yararlanmak ve Oyak üyeliğinizin avantajlarını kullanmak için Oyak Platform uygulamasını veya Oyak müşteri hizmetlerini takip etmenizi öneririz. Siz de Oyak Kampanyası ile daha uygun maliyetlerle hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz.

OYAK 2024 Yılı Sıfır Araç Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

Oyak, hem kendi üyelerine hem de Oyak iştirak çalışanlarına özel avantajlar sunan sıfır araba kampanyaları düzenlemeye başladı. Özellikle birkaç yıl önce askeri personeller tarafından her yıl merakla takip edilen kampanyalardan biri olarak karşımıza çıkan ve Renault markası tarafından 3 yıllık bir aradan sonra 2024 yılında yeniden başlatılan Oyak sıfır araba kampanyası yeniden start aldı.

Kampanya çerçevesinde sınırlı sayıda Renault ve Dacia modelleri için OYAK üyelerine özel bir kampanya başlatıldı. 2024 OYAK kampanyasından uzman çavuşlar, astsubaylar ve subaylar ile birlikte askeri personel olarak Oyak’a prim ödeyen tüm memurlar yararlanabilmektedir. Bu kampanya çerçevesinde sunulan fırsatlardan tüm askeri personel eşit bir şekilde yararlanabilecektir.

Kampanya, 2024 Ocak ayından itibaren Renault ve Dacia yetkili satış noktalarında başlamıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve Oyak primi ödeyenlerin yararlanabildiği 2024 Oyak kampanyası çerçevesinde Renault marka Megane, Clio, Taliant ve Captur modelleri; Dacia marka Duster, Jogger, Sandero ve Sandero Stepway modelleri satışa sunulmaktadır.  OYAK Platform üzerinden bu modellerden birini seçerek siz de belirlediğiniz araç için sıraya girebilirsiniz.

2024 Oyak Dacia Araba Kampanyası Fiyat Listesi

  • Sandero Essential Tce 90 bg CVT: 990.000 TL
  • Sandero Stepway Essential Tce 90 bg: 974.000 TL
  • Sandero Stepway Essential Eco-G 100 bg: 1.008.000 TL
  • Sandero Stepway Essential Tce 90 bg CVT: 1.020.000 TL
  • Sandero Stepway Expression Tce 90 bg CVT: 1.071.000 TL
  • Sandero Stepway Extreme Tce 90 bg CVT: 1.112.000 TL
  • Duster Essential TCe 90 BG: 999.000 TL
  • Duster Expression ECO-G 100 BG: 1.174.000 TL
  • Duster Essential Blue dCi 115 BG 4×2: 1.214.000 TL
  • Duster Essential TCe 150 BG EDC: 1.216.000 TL
  • Duster Essential TCe 150 BG 4×4: 1.290.000 TL
  • Duster Journey TCe 150 BG EDC: 1.311.000 TL
  • Duster Essential Blue dCi 115 BG 4×4: 1.382.000 TL
  • Duster Extreme TCe 150 BG EDC: 1.353.000 TL
  • Spring Extreme Electric 65 bg: 1.069.000 TL
  • Jogger Essential Turbo 110 BG 7 Koltuklu: 1.134.000 TL
  • Jogger Essential Turbo ECO-G 100 BG 7 Koltuklu: 1.148.000 TL
  • Jogger Expression Turbo 110 BG 7 Koltuklu: 1.154.000 TL
  • Jogger Expression Turbo ECO-G 100 BG 7 Koltuklu: 1.169.000 TL
  • Jogger Extreme Turbo 110 BG 7 Koltuklu: 1.205.000 TL
  • Jogger Extreme Turbo ECO-G 100 BG 7 Koltuklu: 1.220.000 TL

2024 OYAK Renault Sıfır Araç Kampanyası Fiyat Listesi

  • Megane Joy 1.3 TCe 140 BG: 1.031.900 TL
  • Megane Joy 1.3 TCe EDC 140 BG: 1.164.000 TL
  • Megane Joy Comfort 1.3 TCe EDC 140 BG: 1.179.000 TL
  • Megane Touch 1.3 TCe EDC 140 BG: 1.244.900 TL
  • Megane Touch 1.5 Blue dCi EDC 115 BG: 1.413.900 TL
  • Megane Icon 1.3 TCe EDC 140 BG: 1.316.000 TL
  • Megane Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 BG: 1.485.900 TL
  • Clio Equilibre 1.0 SCe 65 HP: 852.000 TL
  • Clio Equilibre 1.0 TCe X-Tronic 90 HP: 949.900 TL
  • Clio Evolution 1.0 TCe X-Tronic 90 HP: 988.900 TL
  • Clio Techno Esprit Alpine 1.0 TCe X-Tronic 90 HP: 1.041.900 TL
  • Clio Techno Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 145 HP: 1.286.900 TL
  • Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg Manuel: 887.900 TL
  • Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg Otomatik: 990.000 TL
  • Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg Otomatik: 1.039.900 TL

2024 Oyak Sıfır Araç Kampanyasıyla Alınabilecek Modeller

  1. Renault Megane: Benzinli ve dizel motor seçenekleriyle alınabilecek en iyi sedan modellerinden biridir. Başlangıç paketinde manuel şanzımanla satışa sunulan bu araç diğer donanım paketlerinde 7 ileri otomatik vites seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. Bu kampanya çerçevesinde en çok tercih edilen model olarak karşımıza çıkmaktadır.
  2. Renault Clio: Yılın en çok satılan Hatchback modelidir. Özellikle turbo benzinli motor seçenekleriyle beğenilen bu araç segmentinin en ucuz araçları arasında yer almaktadır. Hem tasarım hem de kolay bir kullanım sunan otomatik vites özelliğiyle alınabilecek bir araçtır.
  3. Renault Taliant: Sedan modeller içerisinde özellikle uygun fiyatlı olması açısından tercih edilebilecek bir modeldir. Özellikleri açısından Renault Clio ile aydı donanım ve motor özelliklerine sahiptir. Atmosferik ve turbo benzinli motor seçenekleriyle satışa sunulmaktadır.
  4. Renault Captur: Renault markasının SUV segmentinde yer alan önemli araçlarından biridir. Son derece önemli teknolojik özelliklere sahip bir araçtır. Özellikle kullanışlı bir araç tercihinde bulunmak isteyenler için önemli bir seçenek olabilir. 13. Turbo benzinli bir motor ile satışa sunulmaktadır.
  5. Dacia Sandero: Dacia’nın hatchback segmentindeki modellerinden biridir. Bu araç da Clio modeliyle aynı motor özellikleriyle satışa sunulmaktadır. Uygun fiyat özelliğiyle dikkatleri çeken bir Dacia modelidir.
  6. Dacia Jogger: Sınıfının en geniş aracıdır. MPV segmentinde yer alan bu araç 5 ve 7 kişilik oturma alanına dönüşebilen bir iç mekâna sahiptir. Özellikle geniş aileler için önemli seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.
  7. Dacia Duster: SUV segmentinin ülkemizde en çok tercih edilen aracıdır. Oyak kampanyası çerçevesinde Renault Megane ile birlikte en çok tercih edilen modelidir. Hem benzinli hem de dizel motor seçeneklerine sahip olan bu araçta manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri bulunmaktadır. Performans odaklı motor özellikleriyle satışa sunulmaktadır.
  8. Dacia Sandero Stepway: B SUV araçlar içerisinde yer alan bir modeldir. Fiyat performans odaklı motor özellikleriyle dikkat çeken bu araç alınabilecek önemli modeller arasında yer almaktadır.
  9. Dacia Spring: Dacia markasının tek elektrikli otomobildir. Elektrikli araç almak isteyenler için özellikle fiyat açısından elektrikli sıfır araçlar içerisinde en ucuz fiyatlı modellerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kampanyada elektrikli olarak alınabilecek tek araçtır.

Yeni yılda askeri personele özel olarak hazırlanan 2024 OYAK sıfır araba kampanyası önemli fırsatlar sunan bir kampanyadır. Özellikle uygun ödeme seçenekleri, fiyat listesinde indirim kampanyası, düşük faiz oranları, satış sonrası ek hizmetler gibi önemli detaylara sahip olan OYAK 2024 araba kampanyasından yararlanarak siz de sıfır araç almak istiyorsanız OYAK Platform üzerinden başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz.