Renault markasının yenilenen araçlarından biri olan Clio modeli 2024 yılında ülkemizde benzinli motor özelliğinin yanında hibrit olarak da satışa sunulmaktadır. Hibrit motor özelliğinde hem yakıt hem de performans açısından son derece iyi olan 2024 Clio Hibrit, engelli raporuyla alınabilecek önemli hatchback araçlar arasında yer almaktadır.

145 beygirlik performans odaklı motor özelliğiyle dikkat çeken araçlar arasında yer alan Clio Hybrid modeli otomatik şanzlımanlı bir vites özelliğine sahiptir. Bu araç performans açısından son derece iyi olup 4 litrelik karma bir yakıt tüketimine sahiptir. Donanım açısından da son derece önemli özelliklere sahip olan bu aracı ÖTV muafiyetinden yararlanarak sahip olmak isteyenler için ÖTV’siz fiyatlarını araştırdık. Yeni Clio Techno Esprit Alpine Hybrid modeli ÖTV indirimli 2024 engelli satış fiyatı 756,667 TL‘dir.

Clio Hybrid modeli en üst donanım paketi olan Techno Esprit Alpine modeliyle satışa sunulmaktadır. Birbirinden önemli donanımlarla dikkatleri çeken bu araç konfor odaklı önemli teknolojilere sahiptir. 10.25 inçlik multimedya ekranına entegre edilmiş olan bir geri görüş kamerası ve navigasyon sistemine de sahip olan bu araç sürüş açısından son derece iyi araçlardan biridir.

Tasarım açısından yenilenen 2024 Clio, bir önceki versiyona göre daha sportif bir araca dönüştü. Sınıfının en çok satılan aracı olarak da piyasada yer alan bu araç özellikle benzinli modellerde hatchback sınıfının en ucuz araçlarından biri olarak 2024 yılında da yollardaki yerini almaya devam ediyor.

Teknolojik motor anlayışıyla son dönemlerin en çok satılan hatchback modeli olarak karşımıza çıkan 2024 Clio modeli yeni tasarımı ve motor teknolojisiyle klasik Clio modellerine göre son derece gelişmiş bir motor ve teknolojiye sahiptir. Performans ve konfor odaklı bu motor teknolojisiyle sınıfının en dikkat çeken araçlarından biri haline gelen 2024 Renault Clio modelinin hibrit motor seçeneği de ÖTV muafiyetli olarak engelli vatandaşlar tarafından satın alınabilecektir. ÖTV’siz sıfır araba almak isteyenlere önerebileceğimiz araçlardan biri olan Clio Hybrid uygun fiyatlarla engelli araç limitleri içerisinde yer alan bir araçtır.

Hibrit motor teknolojisine sahip yeni  Clio modelinde  sadece bir donanım paketi hibrit motorla satışa sunulmaktadır. 750 bin TL civarındaki engelli indirimli fiyatıyla tüm dikkatleri üzerine çeken bu aracı yakından inceleyip yeni teknolojilerini görmek için siz de en yakın Renault bayilerine uğrayarak yakından görebilirsiniz.