2024 yılı elektrikli mini arabaların en çok satıldığı yıl olmaya devam ediyor. Özellikle kalabalıklaşan şehir hayatında son derece kolay bir kullanım sunan bu araçlar yeni yılda da araştırılmaya devam ediliyor. Bu açıdan sizlere yılın en dikkat çeken elektrikli mini aracı olarak geçen 2024 model Yuki Hector Pro modelinin özelliklerini ve güncel fiyatlarını derledik. Yuki Hector Pro, dikkat çeken özelliklere ve son derece uygun fiyatlara sahip iki kişilik araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kompakt bir yapıya sahip olan bu araç özellikle Citroen Ami modeliyle yarışabilecek önemli özelliklere sahip elektrikli otomobiller arasında yer almaktadır.

Yuki Hector Pro, lityum Ion teknolojisine sahip bir araç olup 70-80 km arasında bir menzile sahiptir. 72V/100 AH Lithium Ion batarya özelliğine sahip olan bu aracın bir saatte ulaştığı maksimum hızı 45 km civarındadır. İki kapı özelliğine sahip olan bu araçta 2 oturma alanı bulunmaktadır. Özellikleri ve teknolojisiyle dikkat çeken bu araç fiyat açısından da yılın en uygun elektrikli araba modelleri içerisinde yer almaktadır. Bu açıdan değerlendirdiğimizde 2024 Yuki Hector Pro aracının fiyatı 328.000 TL olarak belirlenmiştir. Tek bir donanım paketiyle satışa sunulan bu araca 9 aylık kredi kartına taksit seçeneğiyle sahip olabilirsiniz. 328.000 TL fiyat ile satışa sunulan 2024 Yuki Hector Pro elektrikli araba modeli fiyat açısından son derece cazip bir fiyata satışa sunulmaktadır.

Yuki Hector Pro modeli USB şarj girişine sahiptir. Bu açıdan istediğiniz yerde şarj edebileceğiniz bir araçtır. Şarj istasyonlarında 30 dakikada %80’e kadar şarj olabilmektedir. Ev tipi elektrikli şarjlarda ise 6 saatte tam dolum sağlanabilmektedir. Araç tam dolumda 80 km kadar bir menzile ulaşmaktadır. Özellikle şehir içi yoğun dur kalk trafikte rahatlıkla 80 km’lik bir yol gidebilirsiniz.

Bluetooth, geri görüş kamerası, otomatik elektrikli camlar, Çift TFT LCD gösterge paneli, multimedya sistemi gibi önemli özelliklere sahip olan bu araç geri vitesli tek otomatik şanzıman özelliğiyle satışa sunulmaktadır. Fiyat açısından son derece uygun bir fiyat politikasıyla satışa sunulan bu araç iki kişilik bir kullanım sunması ve yağmurlu havalarda da kolay bir kullanım sunması açısından son derece cazip araçlar arasında yer almaktadır. 328 bin TL fiyatla satışa sunulan ve kredi kartına 9 taksitle satın alabileceğiniz Yuki Hector Pro modeline sahip olmak ve özelliklerini yakından incelemek için en yakın Yuki Motor bayilerine uğrayabilirsiniz.