Dacia, 2024 Mart ayı için sunduğu sıfır araç kampanyalarıyla yeni bir araç almak isteyenler için son derece cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Dacia’nın cazip finansman seçenekleri ve özel indirimleri, otomobil almayı düşünenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaktadır. Bu kampanyalar arasında, online satışa özel sunulan ilk bakım hediyesi, Dacia Finans aracılığıyla alınan tüketici kredilerinde dosya masrafının alınmaması ve çok daha avantaj bulunmaktadır. Dacia’nın Mart ayında geçerli olan kampanya detaylarını sizler için yakından inceledik. İşte, detaylar…

Dacia’dan Online Satışa Özel İlk Bakım Hediyesi

Dacia, dijital platformları üzerinden araç satın alan müşterilerine özel bir kampanya sunmaya başladı. Bu kampanya kapsamında, online platform üzerinden araç satın alan müşterilere ilk bakım ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu fırsat, sadece Dacia’nın web sitesi üzerinden yapılan çevrimiçi başvurularda geçerli olacaktır.

2024 Model Araçlarda Dacia Finans Tüketici Kredileri

Dacia Finans, araç satın almak isteyen müşterilere özel olarak dosya masrafı alınmadan tüketici kredisi imkânı sunmaktadır. Bu sayede, araç satın alma sürecinde ekstra maliyetlerden kaçınmak isteyenler için son derece uygun fırsatlar sunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ayrıca, Dacia Finans’ı tercih eden müşteriler için 250.000 TL’ye kadar 12 ay vade ve %3,14 faiz oranı gibi cazip bir finansman seçeneği de sunulmaktadır. 250 bin TL krediyi maksimum 12 ay vade seçeneğinde %3,14 faiz oranıyla kullanabilirsiniz.

Dacia’dan Şimdi Al, Eylül 2024’te Ödemeye Başla

Dacia, müşterilerine ödeme kolaylığı sağlayacak bir diğer kampanyasında, araçlarını Mart ayında satın alanlara “Şimdi Al, Eylül 2024’te Ödemeye Başla” fırsatı sunmaya başladı. Bu kampanya, Dacia Finans üzerinden kredi kullanılması durumunda geçerli olup, bireysel müşteriler için %3,99’dan başlayan faiz oranları ile bulunmaktadır. Bu ödeme planı ile kullandığınız kredinin ödemelerine 2024 Eylül ayında başlayarak bir avantaj sağlayacaksınız.

Sınırlı Sayıdaki Duster Modelleri İçin Takas Desteği

Dacia, Duster modelinin EDC ve EXPRESSİON ECO-G versiyonları için de takas desteği sunmaya başladı. Bu kampanya kapsamında, sınırlı sayıdaki Duster modelleri için 50.000 TL’ye kadar takas desteği sağlanmaktadır. Bu fırsat, eski aracınızı yenilemek isteyenler için büyük bir avantaj olarak öne çıkıyor. Siz de takasa verebileceğiniz bir aracınız varsa 50 bin TL’ye kadar takas desteğinden yararlanarak sıfır km bir Duster sahibi olmayı kolaylaştırabilirsiniz.

Dacia’dan Tüzel ve Şahıs Firması Olanlara Dijital Taşıt Kredisi

Dacia, tüzel ve şahıs firması olan yeni müşterilere özel olarak 500.000 TL kredi tutarı için 36 ay vadeye kadar %3,75 faiz oranı ile taşıt kredisi kullandırmaktadır. Bu kampanya, işletmelerin araç edinme sürecini kolaylaştırarak, onlara maliyet avantajı sağlamaya devam ediyor.

Dacia’nın 2024 Mart ayına özel sunduğu bu kampanyalar, her bütçeye ve ihtiyaca uygun seçenekler içermektedir. Farklı araç modelleri için de kullanabileceğiniz birçok kredi seçeneği sunan Dacia, 2024 yılında Duster, Sandero, Sandero Stepway ve elektrikli olarak satışa sunduğu Spring modeliyle birlikte 4 farklı segmentte yer alan araçlarını satışa sunmaya devam ediyor. 2024 Dacia sıfır araç kampanyaları çerçevesinde sunulan fırsatlardan yararlanarak yeni bir Dacia sahibi olmak için https://www.dacia.com.tr/ adresi üzerinden online başvuru yapabilir ya da Dacia yetkili satış noktalarına uğrayabilirsiniz.