TOGG ülkemizde üretilen ve yerli ve milli sloganıyla piyasada satışa sunulan elektrikli araç modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Elektrikli araçlara olan ilginin her geçen gün artması ve şarj istasyonlarının ülke geneline yayılmasıyla birlikte TOGG markası da önemli sayıda araç satışına devam etmektedir. Elektrikli araçlar içerisinde yüksek performans ve uzun menzilli bataryasıyla dikkat çeken TOGG, dijital teknolojilere de son derece önem veren markalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

TOGG, otomatik şanzımanlı üç farklı model seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. V1 ve V’ standart menzilli araçların yanında V2 uzun menzilli batarya seçeneğiyle satışa sunulan bir markadır. Ülkemizde özellikle satış âdetinde önemli bir başarıya ulaşan TOGG, 2024 yılında engelli vatandaşların ÖTV’siz olarak almak istediği markalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

TOGG T10X modeli elektrikli araçlar içerisinde özel bir yere sahiptir. Dikkat çeken bir tasarıma sahip olan bu araç performans açısından da sınıfının en önemli modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 160 beygir ve 350 torkluk son derece güçlü bir motora sahip olan 2024 model TOGG T10X 180 km hıza kadar ulaşabilen bir araçtır. 7,4 saniye gibi bir sürede sıfırdan 100’e çıkan TOGG T10X 2024 modeli bu açıdan incelendiğinde son derece iyi bir performansa sahiptir.

TOGG T10X 2024 modeli son derece konforlu araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Araçta 441 litrelik bir bagaj hacmi bulunmaktadır. Standart modellerde 314 km, uzun menzilde ise 523 km’ye kadar yol yapabilen iki farklı batarya seçeneği bulunmaktadır. Bu bataryalar 10 yıl garanti kapsamında satışa sunulmaktadır. TOGG T10X modeli engelli araç modelleri içerisinde alınabilecek bir SUV modelidir. Ancak elektrikli araçlarda ÖTV oranı düşük olduğu için bu araçlarda fazla indirim olmamaktadır. 2024 TOGG modelinde %10 ÖTV alınmaktadır. Bundan dolayı ÖTV muafiyetiyle TOGG modellerinden birine sahip olmak isteyenler ortalama %12 daha düşük bir fiyata raporla bu araca sahip olabilirler.

TOGG 2024 Engelli Araç Fiyatları

  • T10X V1 RWD Standart V1 RWD: 1.178.900 TL
  • T10X V2 RWD Standart V2 RWD: 1.218.900 TL
  • T10X V2 RWD Uzun V2 RWD: 1.278.900 TL

TOGG, ülkemizin üretim satışa çıkardığı yerli araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Elektrikli olarak üretilen bu SUV model, fiyat performans açısından beğenilen araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Engelli indirimli ÖTV’siz TOGG almak isteyenler için ortalama liste fiyatının %12’si kadar bir indirim yapılmaktadır. Bu kapsamda %90 raporla engelli indirimi kapsamında TOGG almak isteyenlerin raporlarını ibraz ederek bu araca yaklaşık %12’lik bir indirimle sahip olabileceklerdir. Bundan dolayı engelli indirimi kapsamında isteyenlerler ÖTV’siz TOGG alabileceklerdir.

Farklı menzil seçeneklerine sahip olan TOGG, SUV araçlar içerisinde 2024 yılında ÖTV indirimli olarak alınabilecek bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikleri, yenilikçi teknolojisi ve üst düzey donanım anlayışıyla ülkemizde satışa sunulan en önemli SUV araçlardan birine sahip olmak isteyen vatandaşların TOGG web sayfası üzerinden online olarak başvuru yapabilirler. Siz de bu aracı yakından tanımak ve engelli indirimli olarak araca sahip olmak için satış noktalarına uğrayabilirsiniz.