Fiat, 2025 yılında SUV piyasasını sarsacak bir araç modeliyle piyasada yer almaya hazırlanıyor. Daha önceki yıllarda Egea modelini sedan, hatchback ve Crossover olarak üreten Fiat, 2025 yılından itibaren Egea modelini SUV olarak satışa sunmaya hazırlanıyor. Konfor odaklı bir SUV olarak tasarlanan 2025 Fiat Egea SUV modeli özellikle fiyat açısından yılın en uygun fiyatlı araçlarından biri olmaya hazırlanıyor.

Tasarım açısından özellikle Fransa’da inanılmaz bir ilgiyle karşılaşan bu araç Türkiye’de de geniş bir kullanıcı kitlesine seslenmeye hazırlanıyor. Özellikle yeni nesil motor özelliklerine sahip olan bu araçta kokpit alanı da son derece geniş ve kullanışlı özelliklerle donatılmıştır.

Fiat Egea SUV modeli 2025 yılının ikinci ayından itibaren Fiat Showroomlarında yer almaya hazırlanıyor. Özellikle hibrit ve turbo benzinli motor seçenekleriyle alınabilecek olan bu araç 6 ileri manuel ve 7 ileri otomatik vites özelliğiyle satışa sunulacaktır. Araç gelişmiş teknolojilerle donatılmış bir SUV modelidir. Özellikle en üst donanım paketinde panoramik cam tavan özelliği de bulunmaktadır. C segment bir SUV olarak satın alınabilecek araçlar arasında yer alacak olan bu araç dijital gösterge paneli ve son derece geniş multimedya ekranıyla satın alınabilecektir.

2025 Egea SUV modeli 1.300.000 TL’den satışa sunulması bekleniyor. Aracın en üst donanım paketi ise 1.600.000 TL civarında bir fiyata sahip olacak. Özellikle 1.5 hibrit motor teknolojisinde hem performans hem de yakıt verimliliğinde son derece iyi verilere sahiptir. 4 litre civarında bir yakıt tüketimine sahip olan bu araçta 130 beygir ve 240 tork özelliği bulunmaktadır. 8,6 saniyede 0’dan 100 km hıza çıkabilen bu aracın maksimum hızı saatte 180 km olarak ölçülmüştür.

Egea SUV modelinin 2025 versiyonları tasarım açısından son derece şık bir görünüme sahiptir. Araç son derece yüksek bir görünüme saahiptir. Yeni LED far sistemi, tasarım açısından son derece şık bir görünüme sahip ön ızgara, plastik eklentiler ve plastik siyah süslemelerle dikkat çeken önemli araçlar arasında yer almaktadır.

Sınıfının lider araçlarından biri olmaya hazırlanan Fiat Egea SUV modeli 2025 yılında hem fiyat açısından hem de konfor odaklı teknoloji açısından sınıfının lider araçlarından biri olmaya hazırlanıyor. Özellikle geniş ve kullanışlı bir SUV almak isteyenler planlarını 2025 yılına erteleyebilir. Özellikle fiyat ve teknoloji odaklı bu araç 2025’te alınabilecek en uygun fiyatlı araçlardan biri olmaya hazırlanıyor.