Fiat, 2025 yılında Fiorino modelini yeni kasa seçeneğiyle satışa sunmaya hazırlanıyor. Bir önceki yıl Doblo modelini tamamen değiştiren Fiat, 2025 yılında da Fiorino modelini tasarım ve teknoloji açısından yenileyerek piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ülkemizde fiyat açısından en çok tercih edilen hafif ticari araç modelleri arasında yer alan Fiorino, 2025 yılında da yapılan değişikliklere rağmen hafif ticari araç modelleri içerisinde fiyat açısından alınabilecek en ucuz araçlardan biri olmaya devam etmeye hazırlanıyor. 2025 Ocak ayından itibaren yeni kasa seçeneğiyle tercih edilebilecek olan 2025 Fiorino modeli yeni motor seçeneklerinde otomatik şanzıman özelliğiyle de alınabilecek araçlardan biri olarak satışa sunulacaktır.

2025 Fiat Fiorino hem benzinli hem de dizel motor seçenekleriyle satışa sunulacaktır. 95 beygirlik benzinli motor ve 100 beygirlik dizel motorlarda 5 ileri manuel şanzıman ile satışa sunulacak olan bu aracın 130 beygirlik performans odaklı dizel motorlarında ise 8 ileri otomatik vites seçeneği bulunacaktır.

Tasarım açısından son derece beğenilen 2025 Fiorino özellikle fiyat açısından da kullanıcıların en çok ilgi göstereceği hafif ticari araç modelleri arasında yer alacaktır. Özellikle benzinli modeller yılın en ucuz hafif ticari araç modeli olmasını sağlamaktadır. 130 beygirlik dizel otomatik motorlar ise 1 milyon TL üzerinde bir fiyatla satışa sunulacaktır.

Teknoloji bakımında da geliştiriline Fiorino’nun 2025 modelleri bir önceki kasasına göre daha teknolojik detaylara sahiptir. Önceki versiyonda yer alan ve ön konsola çok fazla yakışmayan küçük multimedya ekranının yerine gövdeye tam olarak oturan bir ekran getirilmiştir.

2025 Fiorino modeli tasarım açısından biraz daha genişletilerek daha konforlu bir hale getirildi. Aracın iç mekânı daha geniş ve kullanışlı bir hale dönüştü. Bu açıdan özellikle hafif ticari araç almak isteyen aileler için ideal bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır. Yeni nesil motor ve donanım teknolojisiyle de dikkatleri üzerine çeken bu araç o günkü döviz kuruna bağlı olarak 25.000 eurodan satışa sunulacaktır.

Yakıt tüketimi açısından bu aracı incelediğimizde 2025 Fiat Fiorino benzinli motorlarda 100 km’de ortalama 6 litre, dizel motorlarda ise 5 litrelik bir yakıt tüketimine sahiptir. Klasik Fiorino modeoline göre daha geniş ve daha teknolojik bir model olarak karşımıza çıkan yeni Fiorino modelinin binek araç ruhsatlı modelleri de yeni  yılda satışa sunulacaktır.