Volkswagen’in en sevilen modeli olarak yıllarca pazarda yer alan Volkswagen Passat, 2025 yılından itibaren yeniden yollara çıkmaya hazırlanıyor. 2025 Passat modeli özellikle tasarım ve teknolojisiyle son derece gelişmiş bir model olarak tasarlandı. Araç özellikle dijital teknolojilere uygun donanım özelliklerinin yanında fantastik bir görünüm özelliğine de kavuştu. Daha geniş ve konfor açısından daha iyi özelliklere sahip olan bu araç, yeni nesil hibrit özellikli motor teknolojisiyle ülkemizde yer alacaktır.

10.25 inçlik bir dijital gösterge paneline sahip olan bu araçta son derece gelişmiş akıllı teknolojiler bulunmaktadır. Akıllı park asistanı, şerit takip ve şeritte kalma asistanı, anahtarsız çalıştırma sistemi, hız sabitleme ve sınırlama sistemi, elektrikli park freni, 360 derece görüş açılı kamera, kablosuz telefon şarj ünitesi gibi önemli özellikleri barındırmmaktadır.

2025 Passat modeliyle ilgilli önemli özelliklerden biri de güvenlik detaylarıdır. Standart olarak sunulan güvenlik özelliklerine baktığımızda inanılmaz bir yol tutuşuyla dikkatleri çeken bir araçtır. Araç önceki versiyona göre 5 cm daha da genişletilmiştir. Yere yakın olması ve yayılan bir yol tutuşuyla üst düzey güvenlik sunan bu araçla 140 km hızla virajdan çıkma şansınız %90 olarak test edilmiştir.

2025 Volkswagen Passat aracın Türkiye fiyatları açıklanmadı. Ancak bu araç Almanya’da 40.000 euro ile 55.000 euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunulmaya hazırlanıyor. Türkiye’de de 2025 Passat modelinin başlangıç versiyonuna ortalama 2.500.000 TL’den sahip olabileceksiniz. Araç ile ilgili fiyatlar için bizi takip etmeye devam edin.