Çankley Clzkc 003 (Chang Li CL JP) 2024 yılında ülkemizde satışa sunulacak olan bu araç küçük boyutlu, kapalı bir mobilite scooter tipi bir elektrikli araç olarak tanımlanmaktadır. Çin menşeili bir sıfır araç modeli olup son derece kullanışlı bir yapıya sahiptir. Bu tarz araçlar genellikle kısıtlı mesafeler için tasarlanmıştır ve şehir içi, kampüs içi ya da belirli tesislerde kullanım için ideal seçenekler olarak karşımıza çıkmaktadır.

2024 Çankley Clzkc 003‘ün kompakt yapısı, dar alanlarda kolay manevra yapabilme özelliği sunmaktadır. Genellikle düşük hızlarda hareket eden bu tür araçlar, trafikte daha güvenli bir seçenek olarak kabul edilmektedir. Elektrikli motoru, hem çevre dostu bir ulaşım çözümü sunar hem de işletme maliyetlerini azaltır. Bu modelin, basit bir kontrol paneli, rahat koltuklar ve temel hava koruma özellikleri gibi pratik donanımlara sahip olduğu söylenebilir.

Çankley Clzkc 003’ün ayrıca, batarya ömrü, şarj süresi ve menzili gibi özellikleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklılık göstermektedir. Bu tür araçlar, özellikle yaşlılar veya hareket kabiliyeti kısıtlı bireyler için idealdir ve onlara bağımsızlık ve hareket özgürlüğü sunan önemli bir araçtır.

Çankley Clzkc 003 (Chang Li CL JP) modeli, Jiangsu, Çin’de üretilen, elektrikli bir hatchback araçtır. 2020 yılından beridir üretilen bu araç, sol direksiyonlu, otomatik şanzımana sahip ve dört kapılıdır. Araç 2400 x 1200 x 1620 mm boyutlarında olup, farklı renk seçeneklerine sahiptir. Ayrıca araçta 1500w motor gücüne sahiptir. Maksimum hızı 35-56 km/s arasında değişmektedir. Çankley Clzkc 003, 4 koltuk kapasitesine sahip ve elektrikle çalışan bir yolcu aracı olarak tanımlanmaktadır.

2024 Çankley Clzkc 003 (Chang Li CL JP) Özellikleri

  • Kısa menzilli, şehir içi ulaşım için tasarlanmış bir araçtır.
  • Changli CLZKC-003, yuvarlak farları ve dikey yarıklı ön ucu olan mini bir SUV’yi andıran küçük, kompakt bir elektrikli araçtır.
  • Boyutları 2400 x 1300 x 1600 mm’dir.
  • Bu araç kurşun-asit akü ve 60V/1200W elektrik motoru ile donatılmıştır.
  • Changli CLZKC-003’ün maksimum hızı yaklaşık 35 km/s’dir.
  • Menzili tam şarj olduğunda 100 km civarındadır.
  • Aracın aküsünün tamamen şarj olması için 6 ila 8 saat gerekmektedir.
  • LED ışıklar, ön cam silecekleri ve isteğe bağlı klima gibi pratik unsurlarla satışa sunulmaktadır.

2024 Çankley Clzkc 003 (Chang Li CL JP) modelinin ortalama fiyatı 1500 dolar civarındadır. Özellikle nakliye ve vergilerle birlikte 2.000 dolar civarında satışa sunulacaktır. Ortalama 60.000 TL’ye bu araca sahip olabilirsiniz. Ayrıca bayi başvuruları da başlamıştır. Bunun yanında “alibaba” gibi platformlardan da satın alınabilmektedir.